AKUT Trabzon'da yerleşke beklentisi: "Şehre emek veren ekibe yakışmıyor..."

AKUT Trabzon Ekip Lideri Köksal Ofluoğlu, Haber61'in konuğu oldu.

Haber61 ekranlarında yayınlanan ve Osman Şişko'nun hazırlayıp sunduğu Editör Masası programının bu haftaki konuğu, AKUT Trabzon Ekip Lideri Köksal Ofluoğlu'ydu.

Köksal Ofluoğlu, Trabzon'da bir yerleşke problemi yaşadıklarını ve mevcut kullandıkları yerin kendileri için yetersiz durumda olduğunu ifade etti.

Köksal Ofluoğlu'nun konuyla ilgili olarak açıklaması şu şekilde;

"TOPLANTI İÇİN YER BULAMIYORUZ..."

Yerleşke konusu bizim kanayan yaramız. Konteynerdan mütevellit bir depomuz var, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye alanının içerisinde. 16 yıldır o depodayız. 16 yıl önce oraya rahatlıkla girebiliyorduk ama artık bizim gibi profesyonel çalışan ve bu kadar şehre emek veren ekibe yakışmıyor. İçine giremiyoruz. Malzeme arttı, insan sayımız arttı. Toplantı için yer bulamıyoruz. Çalışma vardı, neticelenmesini bekliyoruz.

afad-trabzonda-yerleske-beklentisi-2.jpg

"ORTAHİSAR BELEDİYESİ'NİN PROJESİ VARDI..."

Bir önceki yerel seçimlerde Ahmet Metin Genç Bey'in projesi vardı. Afet Eğitim Merkezi yapılacaktı. Biz de bu anlamda çok takdir etmiştik ama o zamandan bu zamana 4 yıl geçti. Henüz hayata geçmedi ancak umudumuzu koruyoruz. Vatandaş gözünde çok albenisi olmayabilir ama arka planda hayat kurtaracak bir proje. Eğitim verilecek çocuklar bambaşka yerlere gidebilirler. Özellikle Kahramanmaraş depreminden sonra daha farklı algı da bekliyorduk. Sabırla bekliyoruz.

"FİZİKİ BİR MEKAN GEREK"

Ulaşabildiğimiz herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Onlarca operasyonla yüzlerce insanın hayatına dokunmaya çalıştık. Severek isteyerek yaptık. Allah rızası için yaptık, bizim için bir dua yetiyor. Daha da iyisini yapabiliriz. Bunun için de bize fiziki bir mekan gerek. Ahmet Bey'in yapmış olduğu proje gerçekten çok güzeldi. Türkiye'de benzeri olmayacak bir proje. hayata geçirebilirseler inanılmaz güzel olacak. Şehre de çok şey katacağını düşündüğümüz bir proje.

Kaynak:Haber61 Haber Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber