Akşener Trabzonlu Asiye Teyzeyi yanına alacak

Trabzonlu Asiye teyzenin konuşmaları Akşener'in dikkatini çekti.

Akşener Trabzonlu Asiye Teyzeyi yanına alacak

Haber61 Haber Servisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün akşam Trabzon'a geldi ve bugün miting gerçekleştirecek. Akşener'in mitingi öncesinde sosyal medyada yayınlanan bir video gündem oldu.

Trabzon'da yaşayan Asiye isimli yaşlı bir kadının ülkenin durumunu kendi üslubunca anlattığı anlarda "Akşener'e bir sürü tuzak kuruldu. Onu da içeri atmak istiyorlar... Beni de atsınlar onun yanına. Ne tanırım ne bilirim babamın kızı değil... İnşallah Allah yolunu açık etsin." ifadelerini kullanması İYİ Parti teşkilatlarının dikkatini çekti.  İyi Parti'nin bir çok sosyal medya hesabında videonun paylaşılması ile Asiye Teyze'nin Meral Akşener'in de dikkatini çektiği öğrenildi. Akşener'in Trabzon'da gerçekleştireceği mitingde Asiye teyzeyi de çağırdığı ve büyük bir ihtimalle sahneye de davet edeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber