Akçaabat'ta yanan aracın sahibi konuştu: Benim arabamı kundakladılar

Akçaabat’ta alev alan aracın sahibi konuştu.

Akçaabat'ta yanan aracın sahibi konuştu: Benim arabamı kundakladılar

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’da geçtiğimiz hafta gerçekleşen araç yangınıyla alakalı flaş gelişme yaşandı. Yanan aracın sahibi 27 yaşındaki İsmail Kuvvet, aracını ustaya getirdiğini belirterek, “Burada motorcu H.l ustaya aracımı bıraktım. Ama o dükkanın mal sahibi ‘buradan bu aracı çekin’ dedi. Orada bir kaç aracı da yaraladı, kırdı. H. Usta bunları da kendi cebinden yaptırdı. Aralarındaki husumeti nedeniyle benim aracımı yakarak intikam almaya çalıştı. Aracımı Halil ustanın mal sahibi H.Ş. yakmıştır. Benzin dökerek aracımı küle çevirdi. Şikayetçiyim” dedi.

İsmail Kuvvet, “Aracımı yaktığını inkar ediyor ama beni arayıp, ‘Ben 3 gün içinde zararını karşılayacağım’ dedi. Sonra 3 gün geçti aradığımda ‘hayır ben aracını yakmadım’ dedi. Her şey ortada. Kendisi yakmıştır 3 tane kamera da onu görmüştür” diyerek konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber