Akçaabat'ta spor merkezi hizmete açıldı

Mülkiyeti Akçaabat Belediyesi’ne ait eski Belediye binasında bulunan düğün salonu, tadilat edilerek her kesime hitap edebilecek ‘Çok Amaçlı Spor Merkezi’ne dönüştürüldü.

Akçaabat'ta spor merkezi hizmete açıldı

Trabzon'da 2019 yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ‘in vaatleri arasında bulunan, aynı anda birden çok yaş grubuna ve kişiye hizmet verilebilecek kapasitedeki spor salonunun yapımı Akçaabat Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açıldı.

Akçaabat Belediyesi Çok Amaçlı Spor Merkezi’nde; çeşitli branşlarda spor yapan sporcuların kullanabileceği 2 adet büyük spor salonu, eğitim sınıfları, sporculara özel soyunma odaları, dinlenme alanı ve kafeterya mevcut.

Akçaabat'ta spor merkezi hizmete açıldıSÖZ VERİLEN ÇALIŞMALAR BİRER BİRER TAMAMLANIYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından projelendirilerek hazırlanan ve sporseverlerin kullanımına sunulan Çok Amaçlı Spor Salonu, yediden yetmişe tüm sporseverlere hizmet veriyor.
Sportif branşların bir çoğunu açılan birbirinden farklı kurslarla Akçaabatlılarla buluşturan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; şehrin ihtiyacı olan tam donanımlı, geniş kapasiteli, fonksiyonel bir spor merkezi oluşturulduğunun altını çizdi. Kültürde, sanatta ve sporda aktif olan Akçaabat’a ve Akçaabatlılara yakışır işlerin teker teker hayat bulduğunu da dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, hizmete yeni açılan Çok Amaçlı Spor Salonu’nun detaylarını şu ifadelerle anlattı; “ 2019 yılında göreve gelmeden önce söz verdiğimiz projeleri birer birer hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyorum. Tam donanımlı, her kesime, her yaşa ve her aileye hitap edecek olan Spor Merkezimizin tamamlanıp vatandaşlarımızın kullanımına sunulmasıyla birlikte kapalı spor alanı kapasitemizi büyütmüş oluyoruz. Bu sayede daha fazla vatandaşımıza daha verimli spor hizmeti veriyoruz. Belediye olarak yaşam boyu spor felsefesiyle hareket ederek tüm hemşehrilerimizi spor ve hareketli yaşama teşvik edecek işler yapıyoruz. Geçmişte düğün salonu olarak kullanılan yaklaşık 900 m2 alana yaptığımız Çok Amaçlı Spor Salonumuz da bu amaca hizmet ediyor.

Akçaabat'ta spor merkezi hizmete açıldı Burada uzman antrenörler tarafından step- aerobik-pilates, Karate-Judo-Jimnastik, eğitici-yaratıcı drama gibi birçok kurs ve daha fazlası verilebilecek. Spor Merkezimizde 2 adet büyük spor salonu, kafeterya, teknolojik donanıma sahip derslik yer alıyor. Spor Merkezimizin bazı yerlerinde çocuklara ve sporculara yönelik tırmanma duvarları oluşturacağız bazı duvarlarında ise yaş gruplarına göre eğitsel oyunlar yer alacak. Spor Merkezimiz herkese hitap edecek. Bir aile düşünün; anne spor salonunda spor yaparken baba kafeteryada vakit geçirebilecek çocuk çok amaçlı dersliğimizde yapılan etkinliklere katılabilecek. Hem ailecek verimli hem de ilgi alanlarına göre vakit geçirmiş olacaklar. Böylece, spor kültürü küçükken ve ailede başlayacak. Spor salonumuzda alanında uzaman profesyonel antrenörler spor kurslarındaki sporcularımıza spor konusunda rehberlik ediyorlar. Tüm bunların yanı sıra kapalı spor salonu kapasitemizin artması bizlere daha çok spor branşında kurs açabilme ve daha çok kişiye erişebilme fırsatı da sunuyor. Gönlümüzün baş tacı olan güzel ilçemiz Akçaabat’ımız için ne yapsak azdır. Hayat verdiğimiz projelerimizle, işlerimizle ve çalışmalarımızla tüm kulvarlarda Akçaabat’ımızın adından söz ettirme kararlılığındayız. İlk günkü istek, azim, kararlılık, aşk ve heyecanla şehrimiz için hemşehrilerimiz için daima çalışacağız.”

Akçaabat'ta spor merkezi hizmete açıldı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler