Akçaabat’ta seyir halindeki araç takla attı: Ters dönerek durabildi
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde kontrolden çıkan otomobil takla atarak ters döndü.
Yayınlanma:
Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Yaylacık Mahallesi’nde, seyir halindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak ters döndü. Kaza, dün mahalle yolunda meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre araç, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, yol üzerinde takla atarak ters şekilde durabildi.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Araçta maddi hasar oluştuğu görülürken, yaralanma durumuna ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.
Kaynak:Haber61
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
