Akçaabat'ta karate şöleni yapıldı

Akçaabat'ta çevre illerinde katılımı ile karate şöleni düzenlendi.

Akçaabat'ta karate şöleni yapıldı

Akçaabat Belediyesi organizesinde çevre il ve ilçelerden gelen sporcuların da katılımıyla Akçaabat’ta ‘Karate Şöleni’ yapıldı.

Karate Şöleninde; Trabzon, Giresun, Rize ve Artvin’nden gelen 200 sporcunun kıyasıya mücadele etti. Akçaabat Belediyesi’nin ev sahipliği ettiği Karate Şölenini spor tutkunları heyecanla takip etti.

Renkli bir o kadar da heyecanlı anların yaşandığı Karate Şöleni ile ilgili düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi, sporun ve sporcuların desteklenmesi amacıyla önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıldığını belirtti.

whatsapp-image-2024-05-27-at-13-08-00-2.jpeg

Akçaabat’ta sporun vazgeçilmez bir tutku olduğunu vurgulayan Başkan Ekim sözlerine şöyle devam etti; “Akçaabatlıları spora olan sevdasıyla bilinirler. Biz de Akçaabat Belediyesi olarak hemşehrilerimizin spor sevdasını perçinleyecek işlere imza atmaya özen gösteriyoruz. Bu minvalde, şehrimizde yediden yetmişe herkesi sporun çeşitli dallarıyla buluşturmaya gayret ediyoruz.

İstiyoruz ki Akçaabatlıların spor sevdası bir yaşam felsefesine dönüşsün; büyük küçük, kadın erkek herkes ömrü boyunca sporun en az bir dalıyla ilgilensin. Bu sebeple çeşitli spor kursları, sportif yarışmalar, turnuvalar ve spor organizasyonları düzenliyoruz. Bu organizasyonlarımızdan bir tanesi de Karate Şöleni. Karate Şöleni’ne Trabzon, Giresun, Rize ve Artvin’den 200 sporcu katıldı. Her biri ayrı ayrı ter döktü. Düzenlediğimiz bu organizasyonla birlikte farklı illerdeki sporcuları bir araya getirmiş olduk.

Karate Şölenine katılan sporcular için şahane bir deneyim oldu. Sporcularımızın her birine, ailelerine, antrenörlerine ve organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler