Akçaabat'ta bin 800 ton asfalt serildi

Trabzon Akçaabat'ta bin 800 ton sıcak asfalt ve 600 metre kare parke taşı serildi.

Akçaabat'ta bin 800 ton asfalt serildi

İlçenin yaşam standardını attırmak için fiziki çalışmalarını ve yatırımlarını ara vermeden sürdüren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatları doğrultusunda belediye ekiplerince şehir merkezinde son iki günde 6 yüz metre kare kilit parke taşı ve bin 8 yüz ton sıcak asfalt serildi.

Yaşanabilir kent oluşturmak için ilçenin dört bir yanında başlattığı alt yapı çalışmaları ile halkın takdirini toplayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, hayata geçirdiği çalışmalarla Akçaabat’ın çehresini değiştirerek dışardan bakanların gıpta ettiği bir ilçe oluşturmayı hedefliyor.

Akçaabat'ta bin 800 ton asfalt serildi

Akçaabat Belediye ekipleri tarafından Akçaabat’ta bozuk, yıpranmış, kullanım ömrünü tamamlamış yol ve kaldırımlar imkanlar ölçüsünde ve belirlenen program dahilinde tek tek elden geçiriliyor. Doğalgaz alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde yollar asfaltlanıyor. Bu doğrultuda Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle Yaylacık Mahallesi Akçaabat Caddesi yolu boydan boya sıcak asfalt serildi. Aynı zamanda ihtiyaçlar neticesinde yolarda ve kaldırımlarda kilitli parke taşı çalışması da gerçekleştiriliyor.

Konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Başta şehir içi mahalle yollarımız olmak üzere sokaklarımızın büyük bir kısmını gerek sağlıklaştırmalarıyla gerek binalara doğalgaz hattının bağlanmasıyla gerekse yolların bakım ve onarımıyla daha modern ve sağlıklı bir görünüme kavuşturduk. Akçaabat’ın dört bir yanındaki bozuk ve yıpranmış yolları yeniliyoruz. Aynı zamanda ekiplerimiz ihtiyaç duyulan sokaklarda kaldırım yenileme ve peyzaj çalışmalarını da yürütüyor.

Akçaabat'ta bin 800 ton asfalt serildi

Dünyanın şehircilik anlayışına uygun, modern bir şehir planlıyoruz. Sağlıklı bir şehirde yaşamak en temel vatandaşlık hakkıdır. Alt yapı çalışmalarıyla birlikte sosyal belediyecilik anlayışımızı insanımıza hissettirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Akçaabat’a hizmet yakışıyor, biz de layıkıyla halkımıza hizmetkâr olmaya gayret gösteriyoruz. İlçemiz şu an büyük bir şantiye alanı gibi. Bazı yerler kırılıyor bazı yerler yenileniyor bazı yerler onarılıyor.

Akçaabat'ta bin 800 ton asfalt serildi

Akçaabat’ta çalışma sesleri dinmiyor. Her şey kıymetli hemşehrilerimin refahı için, her şey Akçaabat’ımız için. Çalışmalarımızda bize destek veren, anlayış gösteren, sabırla, azimle ve kararlılıkla bekleyen tüm hemşehrilerime, gece gündüz demeden çalışan ekiplerimize ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.” Dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber