Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'den esnaf ziyareti! "Her kesim ile istişare edeceğiz"

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, esnaf ziyareti gerçekleştirerek talepleri dinledi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'den esnaf ziyareti! "Her kesim ile istişare edeceğiz"

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sabah saatlerinden itibaren başlayarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Yaylacık Mahallesi’nden Akçaabat merkeze doğru faaliyet gösteren esnafı gezen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, esnaf tarafından memnuniyetle karşılandı.

ekimden-esnaf-ziyareti-2.jpg

Esnafın ilgisi ile karşılaşan Başkan Ekim, "Hafta içi hafta sonu mesai kavramı gözetmeksizin işlerimizden arda kalan zamanda sürekli vatandaşımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Gerek düğünlerde gerek cenaze merasimlerinde gerek davetli gerekse spontane olarak halkımızla iç içe olmaya çalışıyoruz . Vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan ziyaretlerimiz kapsamında olumlu dönüşler alıyoruz. Gönül belediyeciliği kapsamında Akçaabatımıza hizmet aşkıyla çıkmış olduğumuz Belediye Başkanlığı yolunda bizim en büyük destekçimiz olan halkımızın her daim yanındayız. İstişare ile birlikte yediden yetmişe merkez, kırsal ayırt etmeksizin ilk günkü aşkla el ele omuz omuza durmadan yorulmadan ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ortak akılla istişare ile nasıl ki şimdiye kader hizmet etmişsek bundan sonra da şehrinizin tamamını kucaklayarak her kesimle istişare ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sevdamız Akçaabat, işimiz hizmet düsturu ile durmak yok yola devam" dedi.

ekimden-esnaf-ziyareti-3.jpg

ekimden-esnaf-ziyareti-4.jpg

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler