Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim: "Şehrimizi birlikte yönettik, yine birlikte yöneteceğiz"

Akçaabat Belediye Başkanı ve yeni dönem için AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim: "Şehrimizi birlikte yönettik, yine birlikte yöneteceğiz"

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı olan ve yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarında sahada hız kesmiyor.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ziyaretlerine başlayan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ı gezerek vatandaşlarla, esnaflarla, gençlerle ve kadınlarla sohbet ediyor.

ekimden-aciklamalar-1.webp

Başkan Ekim; esnaf ziyaretleri, vatandaşla buluşmalar, doğum günü organizasyonları, gençlik şölenleri, kadın programları ve mahalle buluşmaları başta olmak üzere birçok programla gününü tamamlıyor.

"Şehrimizi birlikte yönettik, yine birlikte yöneteceğiz"

Başkan Ekim, ulaşımdan turizme, istihdamdan tarıma, kültürden sanata, spordan eğitime, şehir planlamasından çevre dostu uygulamalara kadar birçok alanda reform niteliğinde çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

ekimden-aciklamalar-2.webp

Akçaabat’ın projeler ve yatırımlarla günden güne geliştiğini kaydeden Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yediden yetmişe tüm Akçaabatlılarla birlikte şehrin gelişimine öncülük ettiklerini belirtti.

Başkan Ekim, “Halkımızın teveccühünü, beklentilerini, ihtiyaçlarını, isteklerini ve hayallerini hep birlikte geçekleştirdik. Yine hep birlikte yapacağız. Birlikte başaracağız. Şehrimizi birlikte yönettik; yine birlikte yöneteceğiz. Halkımızdan aldığımız destek ve güçle ilçemizi daima en ileriye taşıyacağız” dedi.

ekimden-aciklamalar-3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber