Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim "El ele vererek çalıştık"

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim öncesi çalışmalarına devam ediyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim "El ele vererek çalıştık"

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına Ramazan Ayında da durmaksızın devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında merkez kırsal ayırt etmeksizin Akçaabat’ın tüm mahallelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, çalmadık kapı, dokunmadık gönül, tokalaşmadık el ve hasbihal etmedik kimse bırakmıyor.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine aralıksız devam eden Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ramazan Ayı’nın ilk günlerinden itibaren mahalleleri ziyaret ediyor, Akçaabatlı hemşerileriyle birlikte oruç açıyor, teravih sonrası hasbihal ediyor.

İftar sofralarında gençlerle de sık sık bir araya gelen Başkan Ekim, yeni dönemde Akçaabat’ta gençler için yapılacak projeleri anlatıyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim "El ele vererek çalıştık"

"BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim ziyaretlerinde Akçaabat’ın gelişimine katkıda bulunacak vizyon projeleri anlatıyor.

Akçaabat’ı marka şehir yapma yolunda emin adımlarla ve kararlılık içerisinde ilerleyen Başkan Ekim, “Akçaabat’ımızı her platformda marka haline getirmekte kararlıyız. Bugüne kadar yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizle birlikte el ele vererek çalıştık; bugünden sonra da yine aynı şekilde çalışacağız. Sadece seçim zamanı değil beş yıl içerisinde temel belediyecilik hizmetlerinden fırsat buldukça belirlediğimiz program dahilinde mahallelerimizi, vatandaşlarımızı, esnaflarımızı ve gençlerimizi ziyaret ettik; onlarla hasbihal ettik. Hemşehrilerimizin özellikle gençlerimizin ihtiyaçları, istekleri ve talepleri doğrultusunda projelerimizi şekillendirdik. Ortak akılla hareket ettik; yine ortak akılla hareket edeceğiz. Yeni dönemde Akçaabat’ımız şahlanacak. Yeni dönemde Akçaabat’ımızda projelerimiz yükselecek ve şehrimiz daha da gelişecek. Yeni dönemde genç yaşlı, kadın erkek, çocuk ve yetişkin herkes Akçaabat’ta mutlu huzurlu ve güvenli zaman geçirecek.

Hemşehrilerimizin destekleriyle yeni dönemde Akçaabat’ımız daha da ileriye gidecek. Gönlümüz bir sevdamız bir. Hepimiz Akçaabat için çalışıyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber