Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim: "Daha da güzel işler yapacağız"

AK Parti Trabzon'da ilçe adaylarını tanıtıyor. Program öncesi Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

AK Parti yerel seçimler öncesi Trabzon'da ilçe belediye başkan adaylarını Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu'nda düzenlediği tören ile kamuoyuna duyuruyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, tören öncesi Haber61'e özel açıklamalarda bulundu. Ekim'in açıklamaları şu şekilde;

Bütün hemşehrilerime saygı sunuyorum. Çok güzel işler yaptık. Daha da güzel işler yapacağız. Hep birlikte güzel hizmetlerimiz oldu. Bakanlarımız, milletvekillerimiz, teşkilatımız ve halkımız ile hizmet ettik. Şimdi aynı şekilde devam etmek istiyoruz.

İnşallah yeni dönemde de bizlere destek verecekler ve Akçaabat'ta hizmetler sürecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler