AK Partili Mahir Ünal Trabzon’da

AK Parti Trabzon Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı geniş katılımla yapıldı.

AK Partili Mahir Ünal Trabzon’da

Haber61 Haber Servisi

AK Parti Trabzon’da Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı bugün gerçekleştirildi.

AK Parti TBMM Grup Başkanvekilleri Mahir Ünal ve Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun katılımıyla Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya AK Parti Milletvekilleri Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, ilçe başkanları, partililer ve MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım da katıldı.

AK Partili Mahir Ünal Trabzon’da

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu “Cenaze için Araklı’ya geldim oradan burada sizlerden enerji alarak gelecek hafta TBMM de nöbetçi grup başkanvekili olarak görev yapacağım. 19 yıllık iktidarımızda altı kilometrelerden aldığımız yol ağını 30 bin km’ye çıkardık bu şaheser hizmet destanını bir kenara koysanız eskisi gibi ilerlediğini düşünseniz ancak 400 yıl sonra erişebileceğimiz hizmeti 19 yıla sığdırdık. Bizi farklı kılan bu kararlılıktır. Haziran 2023 seçimlerinde Trabzon’da rekor kırılmasına söz veriyor musunuz? Kolları sıvayarak “Ya Allah” diyor musunuz? Şampiyonluğunuz hayırlı olsun. Trabzon’a şampiyonluk yakışır.” dedi.

AK Partili Mahir Ünal Trabzon’da

 Divan seçimi sonrasında video sunumu yapılarak konuşmalara geçildi. AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

 14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulan partimiz; aşkınan koşanların, gönlüyle, ilmiyle ve samimiyetiyle hizmet edenlerin, her karış toprakta iz bırakanların sayesinde milletimizin gönlünde kısa sürede o kadar büyük bir yer etti ki bu sevgi ile 1 yıl sonra iktidara geldi ve 3 Kasım 2021 tarihinde bu zaferimizin 19. yılını kutladık. Dile kolay, iktidar partisi olarak millete dolu dolu hizmetle geçen 19 yıl… Ve burada hepimiz AK partimizin iktidara gelişinin 19 Yılını millete hizmet yolunda geçirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz.

AK Partili Mahir Ünal Trabzon’da

 AK Partimiz; 20 yıldır her seçimde başarı elde etmiş, Türkiye’ye çağ atlatmış, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sessiz devrimi gerçekleştirmişse bunun arkasındaki en büyük güç milletimizin büyük umutlarla liderimize ve teşkilatlarımıza güvenerek teveccüh göstermesi idi.
 Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye'de devrim niteliğinde büyük bir dönüşümü başlattık ve hiç kimsenin hayal bile edemeyeceği dev projelere imza attık:

Yalnızca sağlık alanında yapılan büyük hizmetler bile bu iktidarı baş tacı etmeyi hak ediyor. Şöyle bir düşünün: Dünün imkansızlıklarla dolu sağlık sisteminde hastanede rehin kalan, cenazesine dahi ipotek koyulan milletimiz için bugün sizlerinde basında şahit olduğunuz gibi köy yoluna dahi ambulans helikopter indiriyoruz.

AK Partili Mahir Ünal Trabzon’da

Dün tek gidiş- geliş olan yollardan aldığımız kaza haberleri ile sarsılırken, bugün “Yol yaptınız da yolu mu yiyeceğiz” diyenlerin; Ferhat gibi deldiğimiz dağlardan, duble yollardan, köprülerden, tünellerden, otobanlardan nasıl keyifle yolculuklar yaptığına hep birlikte şahit oluyoruz...
 Dünün Türkiye'sinde ülkemizin geleceği çocuklarımızı; yetersiz ve kalabalık sınıflardan alıp, bugün masalarının üstünde onları hazır bekleyen ücretsiz kitaplarla, her türlü imkân ve donanıma sahip okullarda eğitime bizler kavuşturmadık mı?
 “Sözde bir demokrasi” içerisinde sağdan sola savrularak hor görülen, devletin kapısının önünde hazır olda bekletilen, ülkenin zor ve pis işlerinin layık görüldüğü, yalnız “Şehit olunca” alkışlanan Anadolu'nun vefakâr insanlarını, kamusal alan palavralarıyla başörtüsü yüzünden evlerine kapatılan Anadolu'nun saygıdeğer kadınlarını kim baş tacı yaptı?

 Dün başörtülü kız çocuklarının ağzını kapatarak “Senin Konuşmaya hakkın yok” diyerek sesleri kesilen, sözde ikna odalarında kendilerince terbiye etmeye çalıştıkları müslüman evlatlarımızın eğitim haklarını “Gasp ederek” yere döktürdükleri göz yaşlarını kim sildi?
 Dün peygamber ordusu diye kabul ettiğimiz, vatana hizmet etmek için büyük umutlarla girdiği asker ocağında belki de bir süre sonra şehit olacak genç subay evladının ödül törenine alınmayan başörtülü annelerimizin başını, iadei itibar edercesine bugün başörtülü bir genç subaya Genel Kurmay Başkanı tarafından ödül verdirerek kim ayağa kaldırdı?

AK Partili Mahir Ünal Trabzon’da
  
"Öz yurdunda garipsin Öz vatanında parya"

Dizelerine nazire yaparcasına dün sinek uçuramadığımız coğrafyamızda,
BUGÜN İHA'larımız, SİHA'larımız, TİHA'larımız, ATAK helikopterimizlerimizle, yerli ve milli savunma sanayimizle cesur ve kararlı bir şekilde terörün ve teröristlerin tepesine kimin liderliğinde çöküyoruz?
Türkiye nereden nereye geldi…

Dün hayal edemediğimiz birçok şeyi bugün yaşıyoruz. Bizlere bu günleri nasip eden yüce Allah'a binlerce kez şükürler olsun. Liderliğinde bugünleri gördüğümüz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin; bizleri de samimiyetle, umutla, ilk günkü aşkla onun davasına, mücadelesine hizmet edenlerden eylesin.

 AK Partimizin değerli teşkilat mensupları,
AK Parti teşkilatları; büyük fikirler, kutlu idealler, Türkiye sevdasının izinde; sevgiyle, kardeşlikle, ilim ve irfanla geleceğe yürüyen gönüller demektir. Türkiye’yi daha adil bir davanın öncüsü olarak 2023’e taşıyacak olan kadrolar işte bu hizmet sevdalısı kadrolardır. Bu sebeple yapılan bunca emeği küçük ihtiraslar yüzünden heba etmek asla düşünülemez.

 Bizler her birimiz birer dava adamıyız ve bu davanın liderliğini yürüten Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına hizmet etmekteyiz. Bizlere yakışan; Cumhurbaşkanımıza, davamıza, partimize ve bugüne kadar yaptığımız tüm hizmetlere sahip çıkmak ve kazandığımız tüm haklarımızı muhafaza etmektir.
 Bugün gelmiş olduğumuz bu noktada yapılan binlerce hizmet yok sayılabilir mi?

AK Partili Mahir Ünal Trabzon’da

Tüm bu yapılanlara 20 metre, 30 metre beton yol dökülmedi diye küsülür mü?

Bugüne kadar yaptığımız yatırım ve hizmetleri bir su sayacından geçirecek olsak milletimizin kazancı lehine çıkan faturası sizce ne kadar olurdu?

 Evet, ülke olarak ve dünya olarak pandemi dolayısıyla zor bir süreçten geçiyoruz. Bakın bugün milletimize ücretsiz olarak devletimiz tarafından yapılan bir doz aşının maliyeti 105 TL. Bu maliyetlerin altından kalkmak öyle kolay değil. Ama inanıyorum ki 19 yıllık iktidarımız boyunca gerçekleştirmiş olduğumuz yatırım ve hizmet altyapısı ile birlikte bu zorlu sürecinde üstesinden geleceğiz.

 2023 seçimlerine ramak kala küresel güçler ve yerli işbirlikçileri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde partimize adeta savaş açmış durumdalar. Her türlü hileyi, yalanı, dezenformasyonu kullanarak Cumhurbaşkanımızı ve AK Partimizi birbirinden uzaklaştırıp yıpratmaya çalışıyorlar.

AK Partili Mahir Ünal Trabzon’da

 Birlik ve beraberliğimizi ne kadar güçlendirirsek partimizde o kadar güçlü, Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan da o kadar güçlü olur. Bizler Liderimizden almış olduğumuz güçle “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” düsturuyla medeniyet nöbetini devralmaya ve daha adil bir dünya inşa etmeye hazırlanan Türkiye olarak 3 Kasım 2002’den beri yaptığımız gibi millete hizmet yolunda durmaksızın çalışmaya ve milletimizle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz.

19 yıldır devam eden millete hizmet yolculuğumuz bugün “Cumhur İttifakı” olarak daha da güçlenip kararlı bir şekilde devam ediyor. Bu mücadeleyi daha ileriye taşımak için her birimize büyük görevler düşüyor: Bakanlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, ilçe teşkilatlarımızla,  Belediye Meclis üyelerimizle, Mahalle Başkanlarımızla, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatlarımızla birlikte 2023 seçimlerine kadar gece gündüz demeden çalışmak zorundayız.

 Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli teşkilat mensuplarımıza il danışma Meclisi toplantımıza katılımlarınız için teşekkür ediyor, toplantımızın başta Trabzon teşkilatımız ve AK partimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

AK Partili Mahir Ünal Trabzon’da

AK Parti Genel Başkan Vekil Muhammet Emin Akbaşoğlu "Cenaze için Araklı'ya geldim ordan burada sizlerden enerji alarak gelecek hafta tbmm de nöbetçi grup başkanvekili olarak görev yapacağım. 19 yıllık iktidarımızda altı kilometrelerden aldığımız yol ağını 30 bin km’ye çıkardık bu şaheser hizmet destanını bir kenera koysanız eskisi gibi ilerlediğini düşünseniz ancak 400 yıl sonra erişebileceğimiz hizmeti 19 yıla sığdırdık. Bizi farklı kılan bu kararlılıktır. Haziran 2023 seçimlerinde trabzonda rekor kırılmasına söz veriyor musunuz. Kolları sıvayarak ya Allah diyor musunuz  Şampiyonluğunuz hayırlı olsun Trabzon'a şampiyonluk yakışır"

AK Partili Mahir Ünal Trabzon’da

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu “Cumhuriyet tarihi boyunca akla hayale gelmeyecek büyük başarılara birlikte imza attık. Ülkücü olduğunu iddia dahi edemeyen Meral Akşener… Çünkü ülkücülükle bağlantısı olsaydı, PKK’nın sözcüsü HDP ile iş birliği içine girip yerli ve milli Cumhur İttifakının karşısında yer alıp, o zillet ittifakının içinde olamazdı. Meral Akşener, Grup Başkanvekili ne yazık ki bir şehit ağabeyinin, bacısına acımasızca hiç bir şekilde işitmediğimiz galiz bir küfürle hakaret ederken, hiç vakit geçirmeden sesini çıkartırdı. Ne yazık ki ortalıkta tık yok. Bize düşen çok büyük görevler var. Bu partiyi millet adına hep birlikte temsil ediyoruz. AK Parti’nin üyeleri olarak hepimiz sayın Cumhurbaşkanımıza layık şekilde kapı kapı dolaşmamız gerekiyor. Yaptığımız yaptırımları ısrarla yine anlatmamız gerekiyor. Türkiye’nin düşmanlarına fırsat vermemek için, bayrağımızın dalgalanmasını engellemek isteyenleri ortadan kaldırmak için AK Parti’nin 2023 seçimlerinde güçlü şekilde iktidar olmak için Cumhur ittifakının yeniden iktidarda devam etmesi için birlikte gayret etmeliyiz” dedi.

AK Partili Mahir Ünal Trabzon’da

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

Genel seçimlere belediyelerin yaptıkları da  katkı sağlayacak  vatandaşlar bizden sadece büyük projeler değil kendilerine ulaşmamız istiyorlar halkımız belediyeden bir talebi olduğunda karşısında bir muhatap bulmak istiyor. Bizde üç yıla yaklaşan hizmet süremiz içinde vatandaşlarımıza dokunmaya çalışıyoruz  Şehrimiz için kalıcı projeler yapmaya çalışıyoruz aynı zamanda vatandaşlarımıza değer vermeye çalışıyoruz trabzon tarihinde bu kadar yatırımın başlatıldığı çok nadir zamanlar vardır. Tamamladığımız çok sayıda projelerimize yaptığımız yardımları da eklememiz gerekiyor Altyapı çalışmalarımız yeni terminal Ganita Faroz sahil düzenlemesi ve daha bir çok proje devam ediyor.

Bu projelerde emeği geçen ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum Birlik ve beraberlik ruhu böyle devam ettikçe hizmetlerimiz devam edecek ve genel seçimlerden zaferle çıkacak. Trabzon şehri maç günlerinde bambaşka bir havaya bürünür bu heyecanı sabahtan beri görüyorum ve takımımıza başarılar diliyorum
AK Partili Mahir Ünal Trabzon’da

AK Parti Trabzon Milletvekili  Adnan Günnar ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

AK Parti Recep Tayyip Erdoğan’la istisnasız çok büyük başarılara hep zirvede olmuştur ve olmaya devam edecektir cumhuriyet tarihi boyunca akla hayale gelmeyen başarılara imza atmaya devam ediyoruz. Türkiye düşmanları İslam düşmanlarıdır bizim dostlarımız İslama dost olanlardır dünya lideri bir Türkiye geliyor. Bize düşen çok büyük görevler var en büyük şeref Ak Partiye üye olmaktır Türkiye’nin düşmanlarına fırsat vermemek için ak partinin tekrar ve yeniden güçlü bir şekilde iktidar olması için cumhur ittifakının başarılı olması için gayret göstermeliyiz

AK Partili Mahir Ünal Trabzon’da

İl Danışma Meclisi Toplantısında bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ise “Biz mücadeleyi ne zaman kaybederiz düşmanımıza benzediğimiz zaman kaybederiz. O yüzden biz düşmanımıza benzemeyeceğiz. Biz o yüzden kim olduğumuzu iyi hatırlayacağız” diye konuştu.

Muhalefetin siyasi rekabeti gerektirdiğini dile getiren Ünal, “Bugün karşımızda bir muhalefet var. Aslında muhalefet demek istemiyorum. Çünkü muhalefet siyasi rekabeti gerektirir. Siyasette rekabet çözüm, vizyon, proje, gelecek, alternatif ortaya koymak üzerinden rekabet yapılır. Peki bizim karşımızda bir muhalefet var mı? Bizim karşımızdakiler siyasi rakip mi düşman mı? Bizim karşımızdakiler bizimle rekabet içerisine girmiyorlar. Bizim karşımızdakiler nefret diliyle kör ve kara bir düşmanlıkla hareket ediyorlar. AK Parti ve Erdoğan düşmanlığı o kadar gözlerini kör etmiş durumda ki AK Parti ve Erdoğan düşmanlığı artık onlarda Türkiye düşmanlığına dönüşmüş durumda maalesef. Karşımızda ne olduğunu ne yapmak istediklerini doğru belirleyelim. Bizim karşımızda maalesef siyasi rakiplerimiz yok. Bizim karşımızda düşmanlık motivasyonu ile hareket ve tehdit eden, küfür eden hakaret eden bir yapı var” şeklinde konuştu.

“AK Parti’nin ve Türkiye’nin adeta özgüvenine saldırıyorlar”

Muhalefet partilerinin AK Parti’nin ve Türkiye’nin özgüvenine saldırdıklarını vurgulayan Ünal, “Adına dezenformasyon dediğimiz maalesef bu yaklaşımları ile AK Parti’nin ve Türkiye’nin adeta özgüvenine saldırıyorlar. İlk yerli ve milli uçağımızın dün ilk parçasının yapıldığını açıkladık. Bunların medyasına bakın. Nasıl itibarsızlaştırdıklarına bakın. Türkiye’nin yaptığı her işi nasıl itibarsızlaştırdıklarına bakın. Şuanda bütün dünya savunma sanayinde Türkiye’yi örnek olarak gösteriyor. Savaş sanayinde Türkiye artık bir oyun değiştirici olarak tanımlanıyor. Ama bunlara sorduğun zaman bunların yaptığı drone o da markette satılıyor. Peki siz Türkiye’nin yaptığı hiç iyi birşeyden neden mutlu olmuyorsunuz. Türkiye’nin sağlıkta endüstrisinde, biyon teknolojik alanında, savunma sanayinde yaptığı işler sizi neden mutlu etmiyor” diye konuştu.

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2 yılda 22 milyar borçlandı”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2 yılda 22 milyar borçlandığını belirten Ünal, şunları söyledi:

“Karşımızda siyasi rakiplerimiz yok. Çünkü siyasi rakiplerimiz olsa bunlar Türkiye’yi ayağa kaldırmak için bizimle rekabet eder bizimle yarışırlar. Bunlar bizimle Türkiye’yi ayağa kaldırma konusunda yarışmıyorlar. Bunların bildiği tek bir şey var, yıkıp yıkıp, yıkıp. İstanbul Büyükşehir Belediyesine bakalım. Biz 1994’den 2019’a kadar 25 milyar borçlanmışız. Ve biz 2019 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesini 25 milyar borçla teslim ettik. Peki 2 yılda ne kadar borçlandılar biliyor musunuz? Yaklaşık 22 milyar borçlandılar iki yılda. Peki ne yaptılar, şehrin peyzajını sulamaktan aciz oldukları için peyzajları söktüler otobüslerin bakımını yapamadılar hangi birini sayayım. Temel atmama törenleri ve kapattıkları arıtma tesisleriyle şehrin nasıl bir çevre kirliliğine maruz kaldığını hepiniz gördünüz. Şimdi biz buraya baktığımızda Allah korusun bunların her hangi bir şekilde hele hele şu pandemi sürecinde bunların iktidar olmasının Türkiye için nasıl bir sorun doğuracağını düşünmek bile istemiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber