AK Partili Adnan Günnar ilçe ziyaretlerinde

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Of ve Hayrat ilçelerini ziyaret etti.

AK Partili Adnan Günnar ilçe ziyaretlerinde

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Of ve Hayrat'ta vatandaşlarla bir araya gelerek çeşitli incelemelerde bulundu. 

TBMM'nin tatile girmesinin ardından seçim bölgesi Trabzon'da hemşehrileri ile bir araya gelen Günnar, "Halkımızın dilek ve temennilerini yerinde dinliyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte olmak bizlere mutluluk veriyor" dedi. Günnar, AK Parti hükümeti ile Türkiye'nin 81 ilinin şaha kalktığını belirterek, "AK Parti iktidarı öncesinde durum gerçekten içler acısıydı. 2000 yılından önce Of-İstanbul arasında doğru dürüst bir yol yoktu. Türkiye'nin birçok bölgesinde şehirler arası ulaşımda duble yol bile yoktu ama AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye'nin dört bir yanı duble yollarla kaplandı. Sadece şehirler arası yollar değil, ilçelerimiz, yüksek mahallerimiz hatta yayla yolları asfalta kavuştu. Şimdi Of-Balaban yolunda incelemelerde bulunuyoruz. Bu yol Karayollarının üst düzey standartlarında bir yol olacaktır. Yüksek maliyetli olmasına rağmen bölge halkımız kısa süre içinde yoluna kavuşacaktır. Yine ilçemizde TİSKİ'nin su projesiyle ilgili çalışmalar tamamlanmış ve çok kısa süre içerisinde bu hizmetlere hemşehrilerimiz kavuşacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 hedeflerine koşar adım yetişeceğiz inşallah" diye konuştu.


AK Partili Adnan Günnar ilçe ziyaretlerinde
AK Partili Adnan Günnar ilçe ziyaretlerinde



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber