AK Parti'den Trabzon’da miting! "Trabzonspor akademisi ve Trabzonspor köyü..."

AK Parti, 31 Mart Yerel Seçimler öncesi Trabzon’da miting düzenliyor.

AK Parti'den Trabzon’da miting! "Trabzonspor akademisi ve Trabzonspor köyü..."

AK Parti, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimler öncesi Trabzon Meydan Parkı’nda miting düzenliyor.

Düzenlenen mitinge AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, AK Parti eski Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon eski Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, MHP İl Başkanı Ömer Ayar, MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç ve diğer siyasi partililer katılım sağladı.

Mitingde açıklama yapan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, konuşmasında “Bu sadece bir idman. 31 Mart gecesinin kutlamasını yapıyoruz. Seçim startı verildiği günden itibaren tam kadro sahadayız. Bizim genel başkanımız dünyaya ayar veren bir başkan. Bizim birlikteliğimiz mezara kadar. Trabzon teröristlere selam duranlara geçit vermez. Bu şehir kahramanlarıyla ünlüdür. Cumhuriyet Halk Partisi zulümlerin partisidir. Onu da özgürlüğüne kavuşturacağız. Sandık bizim için çok değerli. Oylara sahip çıkmanızı hassasiyetler davranmanızı rica ediyorum. Terörü yok ettiğimiz gibi teröre moral aktaranlarında yok edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon’da miting düzenliyor

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç ise "Karşımıza adına 6'lı denen bir masa çıkardılar. Makamları paylaştılar. Ama Türk milleti ve Cumhur İttifakı, Recep Tayyip Erdoğan'ı seçti. Bilge liderimiz Devlet Bahçeli'nin emri genelden yerele birlikte hareket edilmesiydi. Ayırmadan ve ayrıştırmadan mücadele edip başaracağız. Bizler sizlerle birlikte Büyükşehir'de Ahmet Metin Genç başkanımla, Ergin başkanımla Trabzon'un surlarına, zindanlarına Cumhur İttifakı'nın sancağını dikeceğiz." dedi.

AK Parti Trabzon’da miting düzenliyor

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın, “İnşallah 31 Mart’ta bu meydanda bu katılımın daha fazlasını göreceğiz. Şehrimizin her mahallesinde programlar yaptık. Tüm şehrimizi dolanmaya çalıştık. Sizlerle gurur duyuyoruz. Mahallelerimizden aldığımız istekler karşısında şehirde neler yapabileceğimizi değerlendirdik. Tarihini unutanlardan değil, hatırlatanlarız.

Türk Tarihi Araştırma Merkezi oluşturuyoruz. Tarihimizi bilmemiz lazım. Türkiye dimdik ayaktadır. Ortahisar’ımızıda dokunmadık sokak kalmayacak el kalmayacak. Bizim muhatabımız Ortahisar’dır. Hiç bir dedikodu bizi yıldıramaz. Bizim amacımız Trabzon’umuza hizmet. Bu birlikteliği hiç bir şey bozamayacak. Önümüzde milletimiz var.” şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon’da miting düzenliyor

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

22 senedir şehrimizi hizmet ediyoruz. İl başkanlığı yaptık. Belediye başkanlığı yaptık. Yeni bir dönemin arifesindeyiz. İnşallah daha çok çalışıp daha çok üretelim diye büyük bir heyecanının içindeyim. Kararlıyız. Heyecanımız var gençliğimiz var. Birikimimiz var. Gücümüz var. Kararlılığımız var. Söz verdim raylı sistem konusunda yola çıkacağız. Trabzon bunu benden bekliyor.

Gülcemal projesiyle yeni bir yaşam alanı oluşturacağız. 5 sanayi sitesini dönüştüreceğiz. Güney Çevre Yolunu süratle tamamlayacağız. Şehir benden ne bekliyor biliyorum. Şehrin gençleri ekmek kapısı için farklı şeyler yapsın istemiyorum. Organize sanayi sitelerimizi genişleteceğiz. Çalışacağız. Yeter ki güçlü şekilde bu kardeşinizin arkasında durun. Bugüne kadar durdunuz müteşekkirim.

Emeklilerimizin, kiracılarımızın sıkıntıları var. Enflasyon konusunda Sıkıntılarımız var. Bunların sorunlarını çözecek olan yine Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Güzel projeler yaptık. İnşallah yeni dönemde de güzel işler yapacağız. Bu şehre sevdalıyız. Ne yapsak bu şehre yetmez. Ne yapsak bu şehre yakışır.

2 tane güzel projemiz var. Trabzonspor akademisini ve Trabzonspor köyünü şehirle buluşturacağız. Bunların hepsi için gücümüz var.

Bize güç verin, kuvvet verin. Ankara’ya gidelim diyelim ki rekor kırdık. Biz şampiyon olduk. Bakanlarımız var teşkilatlarımız var biz güçlü bir aileyiz. Trabzon’a ve Trabzonlulara hizmet etmek bizim için şereftir. Murat Zorluoğlu başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ergin Aydın başkanımızda inşallah bu güzel şehre hizmet etmeye devam edeceğiz. Trabzon’u hizmetten mahrum bırakmayın.

AK Parti'den Trabzon’da miting! "Trabzonspor akademisi ve Trabzonspor köyü..."

MHP İl Başkanı Ömer Ayar “İnanıyorum ki Trabzon halkı gereğini yerine getirecektir. Trabzonlular Ahmet Metin Genç başkanımıza, Ergin Aydın başkanımıza tüm desteklerini verilecektir. Sonuna kadar yanında olacaktır. Trabzon o sandıkları patlatacaktır. Cumhur İttifakı olarak bunu başaracağız. Trabzon halkı bu oyunu görür. Sandıkta cevabını verecektir. Ayırmadan ayrıştırmadan Trabzon’a cumhurun damgasını vuracağız.” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ise “Güzel bir kadro ile Cumhur İttifakı olarak karşınızdayız. İlelebet devam edecek bir ittifaktır. Çünkü Türkiye bir karar vermiştir. Bu liderlik, cumhurbaşkanımız öncülüğünde devam edecektir. Türkiye çağ atlamış üst lige çıkmıştır. Ortahisar’a güveniyorum. Pırıl pırıl insan, dürüst insan Ergin Aydın başkanımız var, Ahmet Metin Genç başkanımız var. Yapılan gizli ittifakları var. Sizde vicdan olsa PKK ile iş birliği yapmazdınız. Trabzon’un her yerinde şehitlerin kanı var. İzah edecek bir şeyleri yok. DEM’le halay çekiyorlar. Trabzon’a gelince de partilerinden utanıyorlar. Biz hizmetlerin partisiyiz. Güzel bir oy oranıyla karşılaşacağız.” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç “3 gün çok önemli. Nasıl başladıysak aynı disiplin içinde devam edeceğiz. Hem Ortahisar’da hem büyükşehirde kazanacağız. Ortahisar’ı yönetmek isteyen arkadaşlar PKK’ya terör örgütü diyebildiler mi? vatan sevgisi ana ocağından başlar. Vatan sevgisi böyle bir şeydir. Tayyip Bey’in, Devlet Bey’in peşinden gideceğiz. Ergin başkan bu şehre güzel işler yapacaksın, bu gençlerle şehri büyüteceksin. Bizde iş çok, bizde gençler çok. Var mı daha iyisi?” ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, konuşmasında “Hep birlikte ülkemizin her köşesine hizmet ettik, etmeye devam edeceğiz inşallah. Bir çok işe dokunduk, bunlar yeterli mi hayır. Var gücümüzle hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Girilmedik eve çalınmadık kapı bırakmadık. Teşkilatımızda yer alan kardeşlerimizle gece gündüz çalışıyoruz. Son güne kadar da devam edeceğiz. 1 Nisan sabahı zafere ulaşacağız. Bunu kutlayacağız.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, “Pazar günü önemli bir seçime gidiyoruz. Rekor bir oyla kazanacağız. Vatanı için kendini siper eden Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. PKK’ya terörist diyemeyen CHP akıllanmaz. 31 Mart’tan sonra Türkiye de seçim yok. Belediyecilik ekip ister. Bu iki gün kırmadan dökmeden herkesi kucaklayacağız. Bu oyları beş yıl taşıyacağız. Bir oy bir oydur diyeceğiz. Endişemiz yok Trabzon’da rekorları kıracağız.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber