AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları gönüllere dokunmaya devam ediyor

Trabzon'da AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları bayramın ikinci gününde yine gönüllere dokundu.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları  gönüllere dokunmaya devam ediyor

Bayramda en çok yaşlılar bekler düşüncesiyle AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları soluğu Köşk Huzurevinde aldı.

a4046fdb-bec3-4e79-b830-1b6232074ee9.jpg

BİR TATLI HUZUR ALMAYA GELDİK

Yaşlılarla yakından ilgilenen partililer tek tek odaları dolaşıp hal hatır sordu. Başkan Ayfer Cihan; “Böyle özel günler belki de onların en zor geçirdiği günler. Bir nebze olsa onların yüzlerini güldürmek, gönüllerine dokunmak çok özel ve anlamlı. Onlar bizim gibi olamayacak ancak biz onlar gibi olacağız” dedi. Daha sonra sohbetin koyulaştığı Huzurevinde bir sonraki buluşma için yeni planlar yapıldı.

6346707a-bdee-4508-a51c-b10d68918863.jpg

EMNİYETTE ÇİFTE KUTLAMA
AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan ve yönetim Kurulu üyeleri, önceki dönem Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun eşi Nilüfer Karaismailoğlu, İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun eşi Gülderen Mumcu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in eşi Arzu Genç ve Ortahisar Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İmamoğlu ile bayramın ikinci gününde Polis Haftası olması nedeniyle Çarşı Mahallesi Emniyet Amirliğini ziyaret ederek hem bayramlarını hem de Polis Haftasını kutladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber