AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu: "Seçimlerden Cumhur İttifakı olarak zaferle çıkacağımıza inanıyoruz"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu açıklamalarda bulundu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu: "Seçimlerden Cumhur İttifakı olarak zaferle çıkacağımıza inanıyoruz"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, 31 Mart yerel seçim çalışmaları ve hedeflerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakı çatısı altında, Trabzon'un 18 ilçesindeki belediye başkan adayları ve belediye meclis üyeleri adayları belirlendi ve adaylık süreci tamamlandı.

Trabzonlu seçmenlere hitap eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Cumhur İttifakı'nın güçlü bir şekilde bir araya geldiğini ve ortak hedefin Trabzon'u daha da ileriye taşıma yolunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedeflerine ulaştırmak olduğunu vurguladı.

Mumcu, adaylarının şehir için vizyoner projelerle donatıldığını belirterek, seçimi kazanacaklarına olan inançlarını dile getirdi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımızın liderliğinde, halkımızın güçlü desteğiyle seçimlere hazırız. Geçtiğimiz günlerde belediye başkan adaylarımızın ve belediye meclis üyesi adayımızın listelerini yüksek seçim kurullarına teslim ettik. Sahada ilçe ilçe dolaşıp projelerimizi anlatıyor, halkımızdan destek alıyoruz. Cumhur İttifakı olarak zaferle çıkacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

İl Başkanı Mumcu, “Seçim öncesinde halkla buluşan temsilcilerimiz, projeleri ve vaatleri hakkında vatandaşlarımıza bilgi veriyor, Trabzon'un belediyecilik anlayışını daha da güçlendirmek için kararlılıkla çalıştıklarını ifade ediyor. Bu birliktelik, AK davamızın Yeni Türkiye Yüzyılı Şehirleri inşa etme durumuna olan güçlü bağlılığını ve halkımızla birlikte hareket etme arzumuza verdiği önemi bir kez daha ortaya koyuyor. dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber