AK Parti Trabzon İl Başkanı Mumcu: "CHP'nin Trabzon mitingi tam bir fiyasko"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, açıklamalarda bulunarak CHP mitingini değerlendirdi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Mumcu: "CHP'nin Trabzon mitingi tam bir fiyasko"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Mumcu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Trabzon’da yaptığı mitinge atıfta bulunarak, “Miting alanına bakıldığında CHP açısından bir fiyaskoydu. Alanı daraltmalarına rağmen istedikleri sayıya ulaşamadılar" dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Trabzon’da yaptığı miting hakkında değerlendirmelerde bulundu. Mumcu, “Miting CHP açısından bir fiyaskoydu. CHP mitingi de gösterdi ki; AK Parti, bu seçimde de tüm belediyeleri kazanarak zafer ilan edecek” dedi. Bu kadar az ve toplama bir kalabalıkla miting yapılması, seçimin sonucunun şuan itibari ile ilan edilmesi demek olduğunu ifade eden Mumcu, “Bu kadar çok gürültü çıkartıp, bu kadar az ve toplama bir kalabalıkla miting yapılması seçimin sonucunu şuan itibari ile ilan edilmesi demektir. Bizler zaten bu güne kadar milletin içinde, milletimizle beraber olan ve bütün adımlarını onlarla atan bir teşkilat olduğumuzdan dolayı neticeden zaten eminiz. Bundan önceki dönemlerde nasıl olduysa, bu dönem de yine seçimlerden galip çıkacağız.

18+1 yapacağız. Bundan hiç şüphemiz yok. Şunu hatırlatmakta da fayda var. CHP mitingine bakarak son 10 günü boşlamayacağız. Biz genel başkanımızın arkasında onun performansına yetişmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Zaten çalışıyorduk, şuanda da çalışıyoruz. Bundan sonra da 31 Mart’ta yetkileri aldıktan sonra aynı performansta çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Mumcu: "CHP'nin Trabzon mitingi tam bir fiyasko"‘Bir çift sözümüz de mitingde konuşma yapan CHP il başkanına gelsin’ diyen AK Parti İl Başkanı Mumcu, “Genelde olsun, yerelde olsun girdiği bütün seçimlerde “KIRMIZI KART” yiyen zihniyetin İl Başkanı Sayın Bak’ı 22 yıldır Trabzon’umuz ve ülkemiz üzerinde doğan GÜNEŞ’İ görmeleri için güneş gözlüğü almaya davet ediyorum. Siyaset iftira atma işi değil, proje geliştirme işidir.

Oturdukları yerden yorum yaparak memleketin hayrına zerre faydaları olmayanlar, AK Parti olarak Trabzon’a son 22 yılda güncel rakamlarla 191 milyar lira tutarında yatırımları eleştirmeyi marifet sanıyorlar. Hiçbir şey yapmadan her şeyi eleştiren ve topluma bir faydası olmayan bu aciz zihniyetleri atalarımız “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” ifadesi ile çok net bir şekilde ifade etmiştir. Maalesef yapılanları görmeyip, iftira atıp eleştirmeyi siyaset zannetseler de siyaset iftira atma işi değil, proje geliştirme, vizyon üretme işidir” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber