AK Parti Trabzon gençlik kollarında kongre heyecanı! Sefa Küçükali yeniden başkan

AK Parti Trabzon gençlik kollarında kongre heyecanı yaşandı.

AK Parti Trabzon gençlik kollarında kongre heyecanı! Sefa Küçükali yeniden başkan

AK Parti Trabzon Gençlik Kolları 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Gençlik kolları Başkanı Sefa Küçükali'nin tek aday olduğu kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans sistemi ile katıldı.

İşte Sefa Küçükali'nin listesi

AK Parti Trabzon gençlik kollarında kongre heyecanı! Sefa Küçükali yeniden başkan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımcıların isimlerini tek tek söyleyerek "bugünki il kongrelerimizi de tamamladık. Trabzon İl kongresinde sizlerle birlikte olacağız. Pazartesi Rize'de Salı günü de Trabzon'da olacağız" dedi.

Yoğun katılımın olduğu kongreye, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, Muhammet Balta, Adnan Günnar, AK Parti Artvin Koordinatörü Haydar Revi, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, AK Parti ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti Trabzon gençlik kollarında kongre heyecanı! Sefa Küçükali yeniden başkan

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMALAR

"Teşkilatlarımızda görev alan tüm dava ve yol arkadaşlarıma sevgilerimi iletiyorum. Kuruluşundan bugüne AK Parti teşkilatlarında özellikle de gençlik kollarımızda görev yapmış tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Kongrelerimizde görev alacak gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum.

Sözlerimin hemen başında sınırlarımız içinde ve dışında devletimizin bekası, milletimizin huzuru için mücadele eden güvenlik güçlerimize, askerlerimize şükranlarımı sunmak istiyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Önceki gün Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarına yapılan operasyonda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına, silah arkadaşlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bu operasyonlarda bugün öğlen saatleri itibariyle 33 tane teröristi etkisiz hale getirdik. Rabbim özellikle bu terör eyleminde bu mücadeleyi yürüten Mehmetçiklerimizden, jandarmamızdan, polisimizden razı olsun.

Bugün burada sadece partimizin gençlik kollarının il kongrelerini yapmakla kalmıyoruz. Aynı zamanda geleceğimizi emanet edeceğimiz kadroları da belirliyoruz. İmanlı, ahlaklı, basiretli, cesur, çalışkan, birikimli kadrolarla birlikte bahtiyarlığını hep beraber yaşıyoruz. 24 yaşında başına geçtiği beyliği cihan devleti yapacak temelleri atan Osman Gazi'nin, 21 yaşında İstanbul'u fetheden Fatih'in emanetine talip gençler görüyorum.

Daha 15-16 yaşlarında iken Diyarbakır'da alçakça şehit edilen Yasin Börü'nün, Abdullah Tayyip Olçok'un, Eren Bülbül'ün azmine sahip gençler görüyorum. Bugün burada kalplerindeki imanla bir ellerinde kitap, bir ellerindeki bilgisayarlarıyla her alanda en iyi olmak için eğitime öğretime odaklanan, kendi ve ülkeleri için büyük hayaller kuran gençler görüyorum.

Vakitlerini ve enerjilerini sapkın ideolojilerinin emellerine değil kendi değerlerinin, devletlerinin hizmetinde olanlarla omuz omuza yürüyen gençler görüyorum. Ruhunu, bedenini, dimağını zenginleştirmek, birikim ve kabiliyetiyle, geleceğin siyasetçileri, yöneticileri, bilim insanları, kültür ve sanat insanları, sporcuları, iş insanları olmak konusunda kararlı gençler görüyorum.

Milli Uzay Programı'nı hayata geçirecek, uzayda da bayrağımızı gururla dalgalandıracak vatanperver gençler görüyorum. Peygamber efendimizin Allah'ım faydası olmayan ilimden, huşu duymayan kalpten, doymak bilmeyen nefisten ve kabul olunmayan duadan sana sığınırım' hadisine uygun şekilde hayatını tanzim eden gençler görüyorum bugün burada.

Bugün burada atasından aldığı işaretle 2023'e yürüyen, 2053'e gözünü diken bir gençlik görüyorum.

Rabbime, ülkemize böyle bir gençlik nasip ettiği için hamdediyorum. Rabbime bana böyle yol ve dava arkadaşları nasip ettiği için hamdediyorum. Her birini öz evladımdan ayrı tutmadığım böyle bir gençlikle yürüme şerefi bahsettiği için Rabbime hamdediyorum."

Salgında özellikle gençlerin ciddi sıkıntılar yaşadıklarına, itirazlarını yüksek sesle dile getirdiklerine şahit olduk. Hamdolsun Türkiye bu süreci devlet ve millet olarak birlik ve beraberliğimize sımsıkı sarılmamız sayesinde en az sıkıntıda geçiriyor bu konuda büyük desteği gençlerimizden alıyoruz.

Çoğu gençlerden oluşan gıda tedarik zincirlerimizde görev yapanlar, vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet verdiler. Çoğu gençlerden oluşan güvenlik güçlerimiz, askerlerimiz ülkemizin huzurunu bozacak hiçbir adıma izin vermediler. Attığımız her adımda gençlerimizin özellikle de gözlerinde gördüğümüz umut, yüreklerinde hissettiğimiz sevgi, duruşlarında sahip olduğu asalet bizim en büyük şevk kaynağımız oldu.

Biz umutsuzluğu küfürle eş gören bir medeniyetin mensubuyuz. Cumhuriyet tarihinin en güçlü alt yapısına sahibiz. Yakın tarihimizin en eğitimli, en dinamik en geniş ufuklu insan kaynağına sahibiz. Bu başarılarla gurur duyuyoruz. Uluslararası alanda öz güvenimizin, itibarımızın en yüksek olduğu dönemdeyiz.

Tüm provokasyon gayretlerine rağmen milletimizin birlik ve beraberliğin en güçlü olduğu dönemdeyiz. Ülkemizi karıştırmak, sokaklarımızda kaosu egemen kılmak için girişilen her çaba milletimizin feraset duvarına çarpıyor.

Her alanda tarihimizin en kararlı adımlarımızı attığı dönemdeyiz. Birilerin hayalleri bizim attığımız adımların geri kalıyor. Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, bölgesel ve küresel yolda ilerledikçe gençlerimize kariyer fırsatları da sunabiliyoruz. Yerli otomobili sizler yapacaksınız. Ülkemizi uzayda sizler temsil edeceksiniz. Yüksek teknolojiye dayalı yeni ekonomi tasarımı, yazılımı, üretiminde sizler olacaksınız. Dijital dünyayı sizler kuracaksınız.

Üniversitelerimizi marjinal grupların eylem sahası olmaktan çıkartıp bilim yuvaları haline sizler getireceksiniz. Dünyanın en iyi 500 üniversitesine en az 10 üniversitenin girmesini sizler sağlayacaksınız. Son 18 yılda çok çalıştık. Türkiye'de yükseköğrenim görmek isteyen istisnasız her gencimize, bu hayalini gerçekleştirebileceği bu altyapıyı biz kurduk. Gençlerimizin önündeki yüksek öğrenim harçlarını biz kaldırdık. Artık harç yok. Yükseköğretimi de sadece ücretsiz yapmakta kalmadık. İlave imkanlarla istisnasız herkesin erişimine açtık. Yurtlarımızın kapasitesini 700 bine çıkardık.

Yurtlarda kalan evlatlarımıza beslenme yardımı yaparak onlara ilave destek verdik. Kredi ve burs miktarlarını lisansta 650, yüksek lisans 1300, doktorada 1950 liraya biz yükselttik.

Spor tesislerini ülkemizin her köşesinde, mahallelerde yayınlaştırarak, gençlerimizin beden sağlığına verdiğimiz önemi gösterdik. Geniş band internet altyapısı nerede ise hiç yoktu. Vatandaşlarımızın kullandığı internet ve iletişim altyapısına tamamını biz kurduk. İnşallah fiber altyapıyla çalışmalarımızı hızla tamamlayarak gençlerimizi geleceğin dijital dünyasıyla biz buluşturacağız."

Eğitimde ve iş hayatında hayalini gerçekleştirememiş her bir gencimizin üzüntüsü bizim üzüntümüzdür. Kamu ve özel sektörde, kendi girişimlerinde gençlerimizin yanında daha güçlü şekilde yer alacağız. Ulusal ve uluslararası düzeydeki her çabanızı vereceğimiz teşvik, hibe ve programlarla destekleyeceğiz.

Maddi imkanlar, teknolojik altyapı, fiziki şartlar ne kadar iyi olursa olsun, bunları bizi biz yapan değerlerimizle taçlandırmadığımız sürece mankurt nesillerin ortaya çıkmasına mani olamayız. Bu hissiyatla sözlerime Hz. Lokman'ın oğluna verdiği nasihatleri özetle hatırlatarak son vermek istiyorum. Allah'a şirk koşma, rabbine şükrettiğin gibi anne ve babana saygılı ol. Namazını dosdoğru kıl. Küçümseyerek insanlardan yüz çevirme. Böbürlenerek yürüme. Büyüklük taslama. Mutedil ol, sesini alçalt..."

AK Parti Trabzon gençlik kollarında kongre heyecanı! Sefa Küçükali yeniden başkan

SEZGİN MUMCU KONUŞTU

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu kongrede yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları 6. Olağan kongresine hepiniz hoş geldiniz. Aynı zamanda pandemi dolayısıyla buraya gelemeyip bizleri, sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak takip eden Trabzonumuz'un tüm ilçelerindeki, mahallelerimizdeki gençlerimize selamlarımı sevgilerimi iletiyorum. 
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları kongremizin hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan diliyor, kuruluşumuzdan bugüne kadar Trabzon teşkilatlarımız da görev alan tüm kardeşlerimize sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Başta, kendisini davasına adayan 15 Temmuz şehidimiz Sedat Kaplan olmak üzere, bütün şehitlerimize, ebediyete irtihal eden değerli dava arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Kongremizde yeni görev üstlenecek arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum.

2023'e giden yolda; Büyük ve güçlü Türkiye mücadelemizde gençlerimize önemli görevler düşüyor. "Yelkenler biçilecek, yelkenler dikilecek; Dağlardan çektiriler, kalyonlar çekilecek; Kerpetenlerle surun dişleri sökülecek Yürü, hâlâ ne diye oyunda oynaştasın? Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın.! "Şunu çok iyi bilin ki! Hepiniz birer FATİHSİNİZ! Çok çalışacağız, çok yorulacağız! Bu kez 2023 seçimlerinde sandıkları gençlerimizle birlikte fethedeceğiz! Bu günden sonra en yakın kızıl elmamız 2023 seçimleri olacak. 

AK Parti kurulduğu günden itibaren. Trabzonumuz'un kıymetli gençleri her zaman. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında ve destekçisi oldu. Dünden bugüne bütün gençlerimizle gurur duyuyoruz. Tüm seçimlerde, tüm zorlu mücadelelerde her daim partimizi desteklediniz, sizlere teşekkür ediyorum. "Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini... Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini? Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini" Şimdi önümüzde 2023 seçimleri var. Eğer Türkiye'nin geleceğinin çok güçlü olmasını istiyorsak, ülkemizin dünyaya karşı dik duruşunun devam etmesini istiyorsak 2023 seçimlerinden büyük bir zaferle çıkmak zorundayız.   Bu mücadeleyi gençlerimizle birlikte başaracağız inşallah. Sloganımız ne? Gençsin Önde Yürü İnandığın Yolda Yürü Bizler de her zaman gençlerimizin yanında olacağız! Bu topraklarda verilen tüm mücadelelerde gençler hep ön saflarında olmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına omuz vermek, yükünü hafifletmek için çok çalışacağız. 

Siyasi faaliyetlerimiz yanı sıra bireysel olarak kendimizi de en iyi şekilde geliştireceğiz.  Gençler her biriniz kendi alanlarınızın en iyisi olacaksınız!  Herkes sizi parmakla gösterecek, Çok yönlü olarak kendinizi yetiştireceksiniz, gençliğe örnek olacaksınız. Bunlar AK Gençler diyecekler... İşte AK Gençleri yükü bu yüzden ağır. Hem çok çalışacaksınız, hem de çok başarılı olacaksınız. En iyi mühendis, en iyi doktor, en iyi esnaf, en iyi meslek erbabı siz olacaksınız. Siyasetten güç alan değil siyasete güç katan heyecan katan siz gençlerimizle gurur duyuyoruz. Allah hepinizden razı olsun.  Ben buradan bütün gençlerimizi AK Parti'de siyaset yapmaya davet ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti olarak genç kardeşlerimizin ülke yönetimine katılması anlamında tüm engelleri kaldırdık. Gençler seçebiliyorsa seçilmelerinin de önünün açılması gerektiğini söyledik. Seçilme yaşını 30'dan 18'e indirdik. Biz her zaman gençlerimize güvendik ve gençlerimizin yanında olduk. Çünkü sizler bizim gözümüzde, Bir çağı kapatıp yeni bir çağ açan Fatih Sultan Mehmet'in torunlarınız! Fatih’in İstanbul'u fethettiği yaştasınız! 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda bizim en büyük dayanağımız güç kaynağımız ve gelecekteki umudumuz genç kardeşlerimizdir. Bu mücadelede kim var denilince sağına soluna bakmadan ben varım diyebilen kıymetli genç kardeşlerim! İnşallah sizlerle birlikte, geçmişten gelen medeniyetimizin ışığında, Yeniden Büyük Türkiye'nin inşasını gerçekleştireceğiz. Bir olacağız! İri olacağız! Diri olacağız! Hep birlikte Trabzon olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız. Kongremiz ilimize ve ülkemize hayırlar getirsin. Görevi devreden kardeşlerimizden Allah razı olsun. Her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Başkanlığa devam edecek olan Sefa Küçükali kardeşime ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Tek liste olarak gerçekleştirilen Kongrede Sefa Küçükali yeniden başkan seçildi.

AK Parti Trabzon gençlik kollarında kongre heyecanı! Sefa Küçükali yeniden başkan

BU DAVA KUTLU BİR DAVA

Kongrede konuşan AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, “Bu dava büyük bir dava. Bu dava kutlu bir dava. Şehrimizdeki tüm gençlerimizi kucaklamaya devam edeceğiz. Bunun sözünü veriyoruz. Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız Allah’ın izniyle. Bizlere durduran bilmeden çalışmak, koşturmak düşüyor. Biz gençler olarak koşacağız ve risk alarak koşacağız. Yönetilen değil yöneten bir gençlik olarak bize çizilen hedefler doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz inşallah” dedi. 

MUHAMMET BALTA KONUŞTU

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi;

Vatanını, milletini, bayrağını seven inancı uğruna her türlü fedakarlığı yapan Trabzon’un Türkiye’nin değerli genç kardeşlerim, hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Trabzon’dan ayrılırken Giresun’a gitmek veya Trabzon’un bir ilçesinden merkeze gelmek bile bizim için çok büyük bir hayaldi. Şimdi inandığımı liderimizin arkasında yürüdüğümüz Recep Tayyip Erdoğan sayesinde bu gençlik aya gidecek aya. Artık hayal değil gerçekleştiren bir ülke haline geldik. Benzin mazot kuyruklarında zulümler yaşandı. 30 yıl öncesinde yaşanan zulümleri hep beraber yaşadık. Artık o günler geride kaldı. CHP’nin genel başkanı özellikle PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile gizli görüşüyor. Basın açıklamasına tek başlarına çıkıyorlar. İşte aldatmaca, milletten korkuyorlar. Terör örgütleri ile kol kola giren siyasi partilerle bizim işimiz yok. Biz bunlara karşı bundan sonra da çok çalışmamız lazım. 20 yıldır çalışıp hizmet ediyoruz. Daha güçlü olmamız lazım. Trabzon’un genç yiğit gençlerinin daha çok çalışıp birbirini sevmesi lazım. Özellikle salı günü bizim beklediğimiz ve özlediğimiz Trabzon meydanına geldiği zaman Trabzon’a ayrı bir değer veren Trabzon ne zaman güleceğini ve ne zaman gülmeyeceğini çok iyi bilir diyen Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya hazır mısın Ak gençler. 6. Olağan Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum”

AK Parti Trabzon gençlik kollarında kongre heyecanı! Sefa Küçükali yeniden başkan

ADNAN GÜNNAR KONUŞTU

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“AK Parti gençliği Türkiye’deki en büyük gençlik organizasyonu. Dünyada da en büyük gençlik organizasyonlarından. Sizinle birlikte kendimizi genç hissediyoruz. Hep beraber sizlerle birlikte bu dava yolunda ve rayında gidiyor. Ak Parti Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacağına gönülden inanıyor. Türkiye’nin geleceği olan siz değerli gençleri gerçekten çok seviyor ve gönülden sizlere başarılar diliyoruz. Hem din ilminde hem de fen ilimlerinde Ak Parti gençliği bir numara olmalıdır. Hangi alanda iş yapıyorsak o alanda en iyisi olabilmek için gayret etmenizi istiyoruz. Sizlerle birlikte inşallah Türkiye uzak ufuklara doğru yol almaya devam ediyoruz. Sözcü gazetesinde bir haber okudum.

AK Parti Trabzon gençlik kollarında kongre heyecanı! Sefa Küçükali yeniden başkan

BAHAR AYVAZOĞLU KONUŞTU

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Gençlerimizin gelecekleri ile ilgili endişelerini ortadan kaldıracak bizim başlıca görevimizdir. AK gençleri olarak Türkiye’nin gençlerinin beklentilerini ilgili yerlere ulaştırma noktasında önemli göreviniz var. Kafasını boş işle değil, planla ve projeyle meşgul eden nesiller yetiştirebilmektir amacımız.  6. Gençlik Kolları Olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum”

AK Parti Trabzon gençlik kollarında kongre heyecanı! Sefa Küçükali yeniden başkan

SALİH CORA KONUŞTU

Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Her şey zamanında yapılmalıdır. Siyaset de gençken yapılmalıdır. Ak Parti’de 23 yaşında il yönetim kurulu üyeliği ve 25 yaşında il başkan yardımcılığı ile çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 29 yaşında milletvekili adayı gösterilmiş ve 34 yaşında milletvekili olarak şehrimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birçok reformla gençlerin siyasette önünü açtık. Bu gençlerle birlikte geleceğe yürümekten onu ve şeref duyuyoruz. Cumhurbaşkanı kim olacak tartışmaları var, 2023’te cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Önceden seçileceği zaman asker ne der diye soruyorlardı. Şimdi Cumhurbaşkanı kim olacak diye soruyorlar. Siyasetin nereden nereye geldiğini görüyoruz. Kongremizde başkan seçilecek olan Sefa Küçükali başkanımıza şimdiden başarılar diliyorum. Allah davamızı ve mücadelemizi zaferle sonuçlandırsın”

TRABZON’DA SEFERBERLİK BAŞLATIYORUZ 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Bu ülkede yıllarca siyaset kötü bir işmiş gibi gösterildi. Siyasetçiler de bu fena uğraşın sahipleri oldular. Siyaset kurumunu sürekli aşağılayıp zayıflattılar ve itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Siyaset iyi bir uğraştır. Ülkenin geleceği için söz söyleme, proje üretme sanatıdır. Tüm gençlerimizi Ak Parti kadrolarında siyaset yapmaya davet ediyorum. Yenilikçi yaklaşımınız ve sizin hayalleriniz bizim için en büyük güç kaynağıdır. Karamsarlığa kapılmaya asla mahal yoktur. Ben Çaykara’nın bir köyünde ekonomik durumu çok iyi olmayan bir ailenin 6. çocuğu olarak dünyaya geldim ve büyüdüm. Annecim okur yazar dahi değildi ve babam da ilkokul mezunu bir işçiydi. Kaymakam, genel müdür ve vali olarak hizmet etme şerefine nail oldum. Şimdi de Büyükşehir Belediye başkanınız olarak hitap etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Benim gibi birçok örneği bağrında yaşatmış büyütmüştür bu ülke. Ak Parti döneminde bu örneklerin sayısı son 20 yılda son derece hızlı bir şekilde artmıştır. Trabzonspor nasıl ihtilal gerçekleştirmişse Ak Parti de son 20 yılda bu ihtilali gerçekleştirmiştir. Trabzon’da hakikaten önemli düzeyde spor tesisleri kazandırıldı. Farklı bir spor tesisini gençlerimizin hizmetine sunuyoruz. Sadece Ankara’da bulunan ve ikincisi şehrimizde bulunan sporcu merkezidir. Bu yıl içerisinde tamamlayıp hizmete açıyoruz. Bilim merkezi projemizin ihale sürecini başlattık. Su sporları merkezini Beşirli’de hizmete açacağız. Spor temalı Millet Bahçesi’ni yapıyoruz. Orayı geçmişinden tarihinden koparmak mümkün değil. Futbol sahası, yürüyüş pisti, ilk kez Trabzon’da hizmete sunacağımız buz pateni pisti, kaykay düzenekleri bulunuyor. Önümüzdeki günlerde Trabzon’da sporcu otobüsleri ve sporcu durakları inşa ediyoruz. Bundan sonra öğrencilerimiz, sporcu kardeşlerimiz inşallah bu merkezlere özel olarak tasarlanan otobüslerle oralara kolayca ulaşacaklar. Üniversiteye hazırlık noktasında önemli bir katkı sağlıyoruz dershanelerimizle birlikte. Ganita-Faroz projemizi ihale ettik. Tamamlandığında Trabzon sahillerini parmakla gösterecek projeyi inşallah gençlerimiz de çok sevecek. Yalıncak’ta 1 km’lik alanda sahil düzenlemesi çalışması yapıyoruz. Deniz sezonu ile birlikte hizmete açılacak. Gençlerimizi 21. yüzyıla hazırlamak için Trabzon’da teknoloji okur yazarlığı seferberliği başlatıyoruz. Gençlerimizin yazılım, robotik kodlama alanlarında yetkin olması bizler için çok önemlidir. İlk 6 ay online platformlarda başlayacağımız eğitim sürecini sonrasında fiziki olarak tamamlayacağız” dedi.

AK Parti Trabzon gençlik kollarında kongre heyecanı! Sefa Küçükali yeniden başkan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber