Trabzon'da çağrı merkezinin kapatılması gündemdeydi! AK Parti Eski Millietvekili Cora'dan flaş çıkış

AK Parti Trabzon Eski Milletvekili Salih Cora'dan kapatılması gündeme gelen çağrı merkezi için açıklama geldi.

Trabzon'da çağrı merkezinin kapatılması gündemdeydi! AK Parti Eski Millietvekili Cora'dan flaş çıkış

AK Parti Trabzon 26 ve 27. dönem Milletvekili, Genel Merkez Rize İl Koordinatörü Salih Cora, Trabzon Nüfus ve Vatandaşlık Çağrı Merkezi'nin kapatılacağı yönündeki söylentilerle ilgili olarak konuştu.

350 kişinin istihdamına imkan sağlanan Çağrı Merkezi'nin kapatılmaya çalışılmasının üzücü olduğunu kaydeden Cora, "Kararın yeniden gözden geçirilmesini arzu ederiz" dedi.

Salih Cora'nın açıklaması şu şekilde;

"Yanlış bir karar olur"

"Trabzon’da ALO 199 Çağrı merkezi milletvekilliğimiz döneminde ihtiyaca binaen açılmış olup 350 kişinin istihdamına imkan sağlamıştır. Şehrimizde yeni istihdam merkezleri oluşturmak yerine, mevcutların kapatılmaya çalışılması üzücü olduğu kadar, orada çalışanların hukukun hiçe sayılması gibi bir sonuç doğurur ve bu bize göre fevkalede yanlış bir karar olur. Bu nedenle kararın yeniden gözden geçirilmesini arzu ederiz."

salih-cora.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber