AK Parti Trabzon dahil 10 il için adayını belirledi iddiası? İşte o isimler

Yaklaşan seçimler öncesinde AK Parti’nin belediye başkan adayları merakla bekleniyor.

AK Parti Trabzon dahil 10 il için adayını belirledi iddiası? İşte o isimler

AK Parti'nin yaklaşan yerel seçimler öncesinde, aday belirleme sürecinde sona yaklaştığı bildirildi. Parti, Trabzon dahil olmak üzere 10 ildeki belediye başkan adaylarını belirlediği iddia ediliyor. Kulislerde dolaşan bilgilere göre, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Murat Zorluoğlu'nun yeniden aday gösterileceği söyleniyor.

Diğer illerde ise Ankara için Turgut Altınok, Mardin için Veysi Şahin, Sakarya için Rıdvan Duran, Adana için Halil Nacar, Konya için Uğur İbrahim Altay, Antalya için Hakan Tütüncü, Giresun için Aytekin Şenliklioğlu, Rize için Rahmi Metin ve Gümüşhane için Ercan Çimen'in aday olarak açıklanacağı konuşuluyor.

Bu iddialar, AK Parti'nin Pazar günü yapacağı resmi açıklama ile doğrulanacak. Parti yetkilileri ve yerel siyasetçiler, seçim stratejileri ve aday seçimleri hakkında şimdilik yorum yapmaktan kaçınıyor. Muhalefet partileri de kendi adaylarını bölge bölge açıklarken, AK Parti'nin adayları merakla bekleniyor. Bu açıklamanın, seçim sürecine önemli bir etkisi olması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler