AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Genç'ten o ilçeye doğal gaz sözü

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, Çarşıbaşı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Genç'ten o ilçeye doğal gaz sözü

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmaları için gittiği Çarşıbaşı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Çarşıbaşı’nda önemli mesajlar veren Genç, Yavuz Grup Yolu’nu Yavuz Köyü ile ardından da Kaldırım Obasıyla buluşturacaklarını söyledi. Genç, doğal gaz çalışmalarına başlayacaklarını, Karadağ yolunu hem Çarşıbaşı’na hem de Vakfıkebir’e indireceklerinin sözünü verdi.

”DOĞAL GAZA BİSMİLLAH DEYİP BAŞLAYACAĞIZ”

Çarşıbaşı’nın kendilerinden beklentilerini bildiğini ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç, “En güzel hizmetleri, Çarşıbaşı’mızın bizden beklentilerini gece demeden gündüz demeden Ahmet Keleş başkanımla çalışarak yapacağım.

Beni Çarşıbaşında daha çok göreceksiniz daha çok. Doğal gaz için bismillah deyip çalışacağız. Sahildeki balıkçılarımızın sorunlarını biliyoruz. Ama Çarşıbaşı’ndan girdiğimiz zaman hep karşımıza çıkan Yavuz Grup Yolu… Doğanlı’ya, Şahinli‘ye kadar gitti. Allah nasip edecek Büyükşehir belediye başkanınız olarak Yavuz Grup Yolunu önce Yavuz Köyü’ne oradan da Kaldırım Obasına çıkaracağız. Kaldırım Obasında hep beraber şenliği yapacağız. Karadağ yayla yolunu da hem Vakfıkebir’le hem de Kaldırım Obasıyla birlikte Çarşıbaşı’yla buluşturcağım.

Bunları yapacak gücümüz var, bunları yapacak çalışkanlığımız var, bunları yapacak gençliğimiz de var. Çalışırsak Allah nasip eder.” dedi.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Genç'ten o ilçeye doğal gaz sözü

”ÇARŞIBAŞI’NDA YENİ BİR HİZMET DÖNEMİ BAŞLATACAĞIZ”

Ankara’da da bunları yapacak büyük bir siyasi irade var. Bütün hizmetlerin banisi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. 15 Temmuz’dan sonra sadece seçim İttifakı değil, bir milli ittifakı, tam bağımsız Türkiye yolunda beraber yürüdüğümüz bilge lider Devlet Bahçeli bey var. Bakanlarımız var, milletvekillerimiz var.” diyen Genç, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Güçlüyüz bunları yapabiliriz. Ahmet Keleş başkanımız Çarşıbaşı’mıza İskefiye’mize ne söz veriyorsa onun büyükşehirdeki destekçisi de ben olacağım. Bize güvenin. Çarşıbaşı’mızda büyükşehir şehrimizle beraber yeni bir hizmet dönemi, yeni bir hizmet yolculuğu başlasın. Biz İskefiye’mizi çok seviyoruz. Biliyorum ki İskefiye de Ahmet Metin Genç’i çok seviyor. Her zaman arkamda durdu Çarşıbaşı. İnşallah Büyükşehirde de rekor oyla, Çarşıbaşı’nda da rekor oyla cumhur ittifakımız olarak cumhurbaşkanımıza bu şampiyonluk derecesini alarak getireceğiz. Ondan sonra Ankara’ya gittiğimiz zaman bir istiyorsak iki kopartıp geleceğiz. Çarşıbaşı’na bu yakışır, Çarşıbaşı bunu bizden bekliyor.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Genç'ten o ilçeye doğal gaz sözü

"ÇARŞIBAŞI’NDA ADAYIMIZ AHMET KELEŞ’TİR!"

Önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Çarşıbaşı’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

“İnşallah 28 Mayıs tamamlayıcısı olacak 31 Mart seçimlerinde sandıkları patlatarak Çarşıbaşını sesini bütün Türkiye’ye duyuracaksınız.” diyen Karaismailoğlu, AK Parti’nin gölgesinde siyaset yapanlara sert çıktı.

Karaismailoğlu, “Çarşıbaşı’nda siyasi korsancılık yapanlar var. Yok seçilmemiz halinde AK Parti’ye geçeceğim diyenler var. Onlara buradan sesleniyorum; AK Parti’nin gölgesinde siyasi korsancılık yapmayın. AK Parti bir davanın partisidir, kendini hizmet etmeye adamışların partisidir. O yüzden bizim adayımız Ahmet Keleş’tir ve onun arkasında dimdik durarak burada en yüksek oyu alacağız. Sizin vereceğiniz büyük güçle buraya hizmetlerin en güzelini en kalitelisini getireceğiz. Çarşıbaşı’nın gelişmesi için ne gerekli olduğunu bilen kadrolar AK Kadrolar ve Cumhur İttifakının kadrolarıdır. Biz biriz ve beraberiz. Güçlü bir Çarşıbaşı için çalışacağız. 31 Mart’tan sonra karşınıza çıkacağız ne söz verdik, ne yaptık, neleri yapamadık hepsini beraber konuşacağız.

İnşallah en güzel işleri beraber istişare ederek gerçekleştireceğiz. Seçimlere çok az bir süre kaldı. Tüm gönüllere gireceğiz. Sağcısı ve solcusu herkesin gönlünü almak zorundayız. Hedefimiz tek. Büyük ve güçlü Türkiye, büyük ve güçlü Trabzon, büyük ve güçlü Çarşıbaşı.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber