AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç: "Spor branşlarına destek olmaya devam edeceğim"

Bakan Uraloğlu liderliğindeki AK Parti heyeti, iftarda bir araya geldiği spor camiasından destek istedi.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç: "Spor branşlarına destek olmaya devam edeceğim"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve AK Parti heyeti spor camiası ile iftarda bir araya geldi.

İftar programına, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti ilçe başkan ve yöneticileri ile Trabzon’daki 338 spor kulübünden yaklaşık 700 kişilik bir katılım gerçekleşti.

22 YILDA SPORDA ÇOK ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTIK

Programda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti’nin 22 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sporda çok önemli işlere imza attığına dikkat çekti. Uraloğlu, "Biz spora, futbola sonuna kadar destek veren Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde 22'nci yılımızı yaşıyoruz. Statlarla, spor tesisleriyle ve yine sporcularımıza verdiği değerle beraber Cumhuriyet tarihindeki en önemli dönemlerden birini bize yaşattı." dedi.

uraloglu-1.webp

ŞAMPİYON YAVUZ SULTAN SELİM ANADOLU LİSESİNİ UNUTMADI

Uraloğlu, Türkiye Liseler Arası Okul Sporları futbol müsabakalarında Türkiye şampiyonu olan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımını kutlayarak "Trabzon'a da bu yakışır. Bu çocukların hepsi bizim, Trabzonspor'umuzun, 1461'in futbolcuları, aynı zamanda öğrencileri. Kendilerini tebrik ediyorum." diye konuştu.

BAKAN URALOĞLU, ŞAMPİYONLUK İSTEDİ

Yerel seçimlere az zaman kaldığını ifade eden Uraloğlu, “31 Mart'ta sizlerden destek istiyoruz. Ergin Aydın kardeşime destek istiyoruz, Ahmet Metin Genç'e destek istiyoruz. Şöyle güzel bir sonuçla beraber yerel yönetimlerde de Trabzon'u, büyükşehri inşallah biz lider yapalım. Konya'yı geçelim inşallah hep beraber. Geçebileceğimize de inanıyorum."

genc-2.webp

TRABZON’UN ALAMETİFARİKSI SPORDUR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ise iftar yemeğinde güzel bir aile birlikteliği oluşturulduğuna vurgu yaptı. Trabzon’un birçok özelliği olan bir şehir olduğuna ancak sporla öne çıktığına değinen Genç, “Trabzon olimpiyatlarda öne çıkan bir spor şehridir. 2007 yılında burada yaz oyunları yapıldı. 2011 yılında Gençlik Olimpiyatları yapılmıştır. 2016’da GYMNASİADE Trabzon Okul Sporları Olimpiyatları yapılmıştır. Olimpiyat şehridir. Bireyselde de salon sporlarında da başarılı bir şehirdir.” dedi.

TÜM SPOR BRANŞLARINA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

“Bugüne kadar Ortahisar Belediye Başkanı sıfatımla hem bu branşlara hem de spor kulüplerine destek olmaya çalıştım.” diyen Genç, sözlerine şu şekilde tamamladı: “Şimdi yeni bir dönemin arifesindeyiz. Canab-ı Allah nasip ederse sizlerin de kıymetli destekleriyle birlikte Murat Zorluoğlu Başkanımın bıraktığı yerden Trabzon’umuzda spor camiamıza tüm branşlarıyla birlikte başta futbol olmak üzere destek olmaya devam edeceğiz. Hep beraber bu güzel şehrimize tüm alanları ile hizmet ederken sporu da öne çıkaracağız. Çünkü bu bizim en önemli alametifarikamız. Çünkü Trabzon denince önce Trabzonspor’dan başlanıyor. Bu çok önemli bir şey bir marka değeri. O marka değerine halel getirmemek adına duruşumuzu ve mücadelemizi devam ettireceğim.”

genc-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber