AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Çebi'den Zafer Bayramı mesajı

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Çebi'den Zafer Bayramı mesajı

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “30 Ağustos, bu topraklar üzerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar var olacağının ve ay-yıldızlı bayrağımız ilelebet dalgalanacağının nişanesidir. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlu olsun.“ dedi.

AĞUSTOS AYI ZAFER AYI
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. İlçe Başkanı Çebi, mesajında ağustos ayının Türk Milleti için çok büyük ve anlamlı olduğunu ifade ederek “Aziz milletimizin Anadolu’ya girişi ve Malazgirt Meydan Muharebesinin zaferle sonuçlanması, 26 Ağustos 1071 tarihine denk gelmiştir.

ŞANLI DESTAN
1071’den bu yana kutlu, mukaddes ve muazzez bir davanın sancaktarı olan ecdadımızın tarihe not düştüğü büyük bir destan olan Malazgirt Zaferi’yle birlikte Anadolu’da yeni bir anlayışın hakim oldu ve asırlar boyunca devam edecek olan barış, kardeşlik ve hoşgörü medeniyetinin temelleri atılmıştır.

ALTIN HARFLERLE YAZILDI
Tarihe altın harflerle yazılan Başkomutanlık meydan muharebesinin şanlı Türk tarihinin kahramanlık sayfalarından sadece birisi olduğunu kaydeden Çebi, “30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk Milleti’nin hiçbir şekilde vatanın bölünmez bütünlüğünden ve bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ilanihaye ispatıdır. Bu eşsiz zaferin tek kaynağı, birbirine kenetlenmiş bir milletin, vatanına, özgürlüğüne ve değerlerine olan aşkı ve inancıdır.” dedi.

TÜM KİRLİ OYUNLARIN KARŞISINDA SET DURDUK
İlçe Başkanı Çebi mesajında şu ifadelere yer verdi: “Millet olarak bizler, tarihin her döneminde üzerimize gelen hain akınlara karşı set olduk. Vatanımıza, bayrağımıza, namus ve şerefimize kast etmeye kalkışan tüm güçlere ve şer odaklara, her türlü kirli oyunlara ve musibete hep birlikte karşı durduk.

AY YILDIZ İLEBET DALGALANACAK
Vatanımıza kastedenler bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütündür. Bu topraklar üzerinde Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar var olacak ve ay-yıldızlı bayrağımız ilelebet dalgalanacaktır.

ŞÜKRANLA ANIYORUM
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan, ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler