AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Çebi'den Başkan Genç'e teşekkür mesajı! "AK Parti belediyecilik anlayışı budur"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar çalışanlarının maaşları için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e teşekkürlerini iletti.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Çebi'den Başkan Genç'e teşekkür mesajı! "AK Parti belediyecilik anlayışı budur"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, "İşte İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesini şiar edinmiş AK Parti belediyecilik anlayışı budur.." ifadelerini kullanarak açıklamalarda bulundu.

Ortahisar Belediyesi çalışanlarının maaş ödemelerine ilişkin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e teşekkürlerini ileten Çebi açıklamalarında, "Ortahisar Belediyesine bağlı ORBEL ile ORKENT şirketleri çalışanlarının 15 Nisan'daki hak edişleri olan maaş ödemeleri günler öncesinden 4 Nisan'da banka hesaplarında hazır hale getirdi. Her daim çalışanlarının haklarını ön planda tutan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Metin Genç'e teşekkür ediyoruz.

Köy tüzel kişiliğine ait olan gayrimenkuller Büyükşehir olduktan sonra ilçe belediyelere üzerine kayıt yapıldı. İlçe Belediyeleri köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin hakkını hukukunu da korumak adına o arsaları gayrimenkulleri iz bedeli ile yanı bedelsiz köy derneklerine devretti .Bu doğrultuda çok sayıda arsa devri gerçekleşti .

Yerel yönetimlerde tecrübeleri yok maalesef .Bilgi sahibi olmadıkları için fikirleri de doğru olmuyor Çok sayıda iz bedeli verilen gayrimenkulleri çok sayıda satış yapıldı şeklinde ilan etmek algı oluşturmaktır. CHP'nin Ortahisar ‘da net bir şekilde daha ilk günden verdiği işaret bizden hizmet beklemeyin. Hizmet etmemek için bahane çok iş yok." sözlerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber