AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Ayın: "Büyükşehir ile el ele verip çalışacağız"

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Ayın açıklamalarda bulundu.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Ayın: "Büyükşehir ile el ele verip çalışacağız"

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin daire başkanlıklarını ziyaret etti.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nı, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’nı, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nı, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nı, Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret eden Aydın birlikte yönetim vurgusu yaptı.

aydindan-aciklamalar-2.webp

"AŞAMAYACAĞIMIZ SORUN OLMAZ"

Aydın, “31 Mart seçiminden zaferle çıkıp göreve geldiğimizde Büyükşehir Belediyemiz ile el ele verip hep birlikte ilçemize katkı sunma amacındayız. Ahmet Metin Genç Başkanımız Büyükşehir Belediyemizde, biz de Ortahisar Belediyemizde şehrimizin yaşanabilecek sorunlarına çözüm bulmak için görev başında olacağız. Birliktelikle aşamayacağımız sorun kalmayacak.” ifadelerini kullandı.

aydindan-aciklamalar-3.webp

"ORTAK AKILLA KATKI SUNACAĞIZ"

Ortak akılla birlikte şehre katkı sunacaklarını belirten Aydın, “Her ziyaretimizde dile getiriyorum, ortak akıl bizim için olmazsa olmaz. Ortahisar ilçemizi istişare kültürü ile yöneteceğiz. Bunun için Büyükşehir Belediyemiz ile de sıkı diyalog halinde olacağız. Aynı zamanda şehirdeki sivil toplum kuruluşlarının, derneklerin ve esnaf odalarının görüşlerinden de faydalanacağız.” açıklamasında bulundu.

aydindan-aciklamalar-4.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber