AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın'a gençlerden tam destek!

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, gençlerle buluştu.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın'a gençlerden tam destek!

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, ÜniAK organizasyonunda gençlerle bir araya geldi. Buluşmada yoğun ilgi gören ve gençlerin desteğini alan Aydın, “Bu şehri hep birlikte yöneteceğiz. Sizlerin önerileri ve talepleri yönetim anlayışımızda bize fikir sunacak. Her ortamda dile getirdiğim gibi, Ortahisar Belediyesi’ndeki tüm projelerimizi istişare kültürü ile ortak akılla hayata geçireceğiz.” dedi.

SPOR PARKLARI YAPACAĞIZ

Aydın gençlere yönelik projelerinden bahsederek şu ifadeleri kullandı: “Çukurçayır Mahallemize, Pelitli Mahallemize ve Yalıncak Mahallemize gençlerimizin her türlü spor faaliyetini güvenle yapabileceği bir spor parkı kazandıracağız. Aynı zamanda mahallelerimizde gençlerimizin teknolojik her türlü imkânı bulabileceği içerisinde YouTube odaları, mini kütüphaneler, kafeler ve ders çalışma imkanlarından yararlanabilecekleri mahalle gençlik merkezleri yapacağız.”

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın'a gençlerden tam destek! GENÇ KART VE “PARLA” GELİYOR

“Gençlerimizi başarıya teşvik amacıyla, kentin olanaklarından, etkinliklerinden, ve ulaşımından indirimli yararlanabilecekleri Genç Kart’ı yürürlüğe koyacağız. Gülcemal dolgu alanı içerisinde inşa edeceğimiz Parla 100. Yıl Gençlik Merkezi ile gençlerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacak içerisinde konser alanları, geniş peyzaj alanları, kafeler, su sporları, eğlence mekanları, seyir terasları, ışıklı su gösterileri, sergi alanları gibi çeşitli aktivite alanlarını gençlerimizin hizmetine kazandırmaya çalışacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber