AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın “Lansmanımızda her şeyi ifade edeceğiz”

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın, basın mensuplarını ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın “Lansmanımızda her şeyi ifade edeceğiz”

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın gazeteciler cemiyetini ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Ersen Küçük ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı gerçekleşti.

Ergin Aydın, ziyaretinde yaptığı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

Bugün buraya Cumhur İttifakı olarak geldik. Gençlik ve kadın kollarından arkadaşlarımızla buradayız. 25 gündür sahadayız. Gerçekten tatlı bir çalışma. Her gittiğimiz yerde güzel karşılanmalar yaşıyoruz. Sevgi seli artıyor. Bir an önce seçimin gerçekleşmesi ve çabamızı ortaya koymanın peşindeyiz.

“HERKES İŞ İSTİYOR”

Trabzon ile ilgili asfalt sıkıntılar alt yapı problemleri başta geliyor. TİSKİ’nin ücretlerini aylık su faturalarının fazla olmasından şikâyetler geliyor. Doğalgazın bazı yerlere gitmesi bazı yerlere gitmemesi anlamında sorunların olduğunu dile getiriyorlar. Herkes iş istiyor. Bende iş istiyorum. Seçimlerden sonra görevde olmak istiyorum.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın “Lansmanımızda her şeyi ifade edeceğiz”

“LANSMANIMIZDA HER ŞEYİ İFADE EDECEĞİZ”

Bir lansman için hazırlık yapıyoruz. Halkımızı ilgilendiren değişik projelerimiz var. Belediye başkanlığı çalışmasının yanında istihdam sağlayacak projelerimiz var. Ekonomi noktasında yaptığımız çalışmaları pazarlama konusunda eksiğimiz var. Proje lansmanınızda her şeyi ifade edeceğiz.

Trabzon’un yabancısı değiliz. 87 mahallemiz var. Muhtarlarımızla beraber hizmet vereceğiz. Merkez mahallelerde ve köylerde yaptığımız hizmetlerde, her gittiğimiz yerde bir tanıdık çıkıyor. Bu adaylık bana bir sürpriz olmadı. Birlikte çalışmak içinde sahada olacağız. Halkımızla beraber el ele 31 Mart’a gireceğiz. Her geçen gün daha da güzelleşiyor gençleşiyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler