AK Parti Ortahisar Belediye başkan adayı Ergin Aydın “Gülcemal Parlayacak”

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın projelerini anlatmaya devam diyor.

AK Parti Ortahisar Belediye başkan adayı Ergin Aydın “Gülcemal Parlayacak”

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’ın gençlere yönelik açıkladığı projeler büyük destek gördü. Sahaya indiği ilk andan bu yana gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Aydın yaptığı açıklamada, “Her platformda dile getiriyorum, biz bu şehri gençleri ve yaşlıları ile birlikte ortak akıl çerçevesinde istişare kültürü gözeterek yöneteceğiz. Bu manada gençlerimize büyük önem veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

ergin-aydin11.jpeg

GENÇLERİN YERİ BİZDE AYRIDIR

Trabzon Bordo Kültür ve Sanat Derneği üyeleri ile buluşan Aydın, “AK Parti’nin yönetim anlayışında gençlerin yeri her zaman ayrı olmuştur. 31 Mart zaferinin ardından belediye yönetiminde de gençlere ne kadar önem verdiğimizi herkes görecek. Gençlerimizi başarıya teşvik amacıyla başarı odaklı kentin olanaklarından, etkinliklerinden, ulaşımından indirimli yararlanabilecekleri Genç Kart’ı yürürlüğe koyacağız.” açıklamasında bulundu.

ergin-aydin13.jpeg

HER TÜRLÜ İHTİYAÇ KARŞILANACAK

Gülcemal dolgu alanı ile ilgili de gençlere müjde veren Aydın, “Gülcemal dolgu alanı içerisinde PARLA 100. Yıl Gençlik Merkezi’ni yapacağız. Burada gençlerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacak, içerisinde konser alanları, geniş peyzaj alanları, kafeler, su sporları, eğlence mekanları, seyir terasları, ışıklı su gösterileri, sergi alanları gibi çeşitli aktivite alanlarını gençlerimizin hizmetine kazandırmaya çalışacağız.” diye konuştu.

ergin-aydin14.jpeg

ergin-aydin12.jpeg​​​​​​​​​​​​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler