AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın "Cumhur'un mührünü vuracağız"

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın, sandıktan güçlü şekilde çıkacaklarını ifade etti.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın "Cumhur'un mührünü vuracağız"

31 Mart Mahalli İdareler seçimi kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Cumhur İttifakı’nın sandıktan güçlü şekilde çıkacağını belirtti. MHP Trabzon İl Seçim Koordinasyon Merkezi ve AK Parti Ortahisar Seçim Koordinasyon Merkezi açılışlarında konuşan Aydın, Ortahisar ile diğer ilçelerde Cumhur İttifakı’nın örnek bir birliktelik sürdürdüğünü dile getirdi.

SIKILMADIK EL KALMAYACAK

Sıkılmadık el bırakmamak için çalıştıklarını ifade eden Aydın, “Ortahisar Belediye Başkan Adaylığım açıklandığı andan bu yana sahadayız ve gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk günden bu zamana kadar tüm ziyaretlerimizde bir tarafımızda AK Parti Ortahisar İlçe Başkanımız Selahaddin Çebi, diğer tarafımızda MHP Ortahisar İlçe Başkanımız Salih Akkoç ile birlikte tüm mahalle ve sokaklarımızda vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinliyoruz.” dedi.

ZAFER İLE TAÇLANACAK

Aydın, “Gerçekleştirdiğimiz çalışmaları 31 Mart zaferi ile taçlandıracağız. Seçim günü Ortahisar’a, diğer ilçelerimize ve Büyükşehir Belediyemize Cumhur İttifakı’nın mührünü güçlü bir şekilde vuracağız. 31 Mart’tan sonra da aynı birliktelik ile şehrimize katkı sunacağız. Ortahisar ilçemizde daha önce takdir gören belediyecilik anlayışını devam ettirip bu çıtayı daha da yukarı çıkartmak için görev başında olacağız. Bunun için tüm vatandaşlarımızın oyuna talibiz.” açıklamasında bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber