AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın açıkladı! "Mahallelerde ofisler kuracağız"

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın Haber61'de değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın açıkladı! "Mahallelerde ofisler kuracağız"

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ile Gündem Özel programında önemli açıklamalarda bulundu.

Yerel hizmetlerin iyileştirilmesine yönelik yenilikçi projelerini paylaşan Ergin Aydın, "İsmi kalsın ama sürpriz projeler de olacak. Özellikle dokunulmamış noktalar var. Belirli mahallelerde iki farklı ofis olacak. Bordo ve mavi ofisler kuracağız." dedi.

Vatandaşların isteklerine göre şekillenecek projeleri hayata geçirmeyi ve özel çocuk parkları ve yeşil alanlar oluşturmayı planladığını vurgulayan Aydın, "Bir ofisimizden sadece belediye hizmetleri görülecek; elektrik, su ve telefon gibi ödemeler yapılacak. İmar konusunda çözümleri paylaşacağız. Bahçecik, Boztepe, Çukurçayır ve Yalıncak gibi yerlerden kalkıp da Ortahisar Belediyesi'ne gelinmesine gerek kalmayacak. Hizmeti ayağa taşıyacağız. Vatandaşların bölgesine istediği projeleri onlar ile yapacağız. Onların istekleri doğrultusunda projeleri yapacağız. Çocuk parkı, yeşil alan; onların istediği şekilde olacak. Bu konudaki ilk ayağımız da ofisler açmak olacak. " ifadelerini kullandı.

Evlerinde ürün üreten vatandaşlara bir numara vererek, ürettikleri ürünlerin yıldızlı ve bölgesel lokantalar aracılığıyla pazarlanmasını sağlayacak bir sistem oluşturmayı hedeflediğini açıklayan Aydın'ın ifadeleri şu şekilde;

"Bir başka projemiz var. ORKOP, istihdam kapılarından biri olacak. Bir çatı oluşturacağız. Evlerinde ürünlerini yapanlara bir numara vereceğiz. O numara içerisinde de, yıldızlı ve bölgesel lokantalarımızda satma konusunda köprü oluşturacağız. Sadece bahçede üretilen ürünlerle ilgili olarak da değil, el dokumasıyla yapılan ürünler de var. Vatandaşlarımıza bu konuda bir çatı oluşturacağız, hem kadın ve hem beylerimizin yaptıkları ürünleri pazarlayacağız."

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın açıkladı! "Mahallelerde ofisler kuracağız"

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler