AK Parti Meydan Parkı’nda vatandaşla buluştu

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı, Trabzon’un merkezinde vatandaşlar ile buluştu.

AK Parti Ortahisar ilçe Başkanlığı bugün gün içerisinde Trabzon’un merkezi olarak tabir edilen Meydan Parkı’nda vatandaşlar ile buluştu.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinlediler.

Konu ile alakalı açıklama yapan AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi “Bugün Trabzonspor’umuzun kuruluş yıldönümü biraz önce Meydan parkında Trabzonspor’umuzun bütün dinamikleriyle tören Düzenledik. Trabzonsporumuzu tebrik ediyoruz. 20100 şampiyonu Trabzonspor’umuza şikesiz, şaibesiz bir sezonda şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz.

Onun akabinde sayın milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu hanımefendinin Ortahisar programı vardı. Beraber farklı bir çalışma yapmak istedik ve masa etrafında vatandaşımızı dinliyoruz. Gelen talepleri, temennileri ve tavsiyeleri alıyoruz. Güzel bir program oluyor.

AK Parti insan merkezli bir partidir. Türkiye’nin olduğu gibi dünyada da örnek bir siyasi hareketin partisidir. Biz insanlarımızla güçlü bir iletişim halindeyiz. Bunu daha güçlü bir ortamda gerçekleştirelim istedik.

Trabzon dışından gelen vatandaşlarımızı da dinliyoruz. Almanya’dan gelen bir hanımefendi, Faslı bir beyefendi ile evlenmiş. Bize “ AK Parti iktidarından sonra, Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini gören Arap dünyası ve Fas’da benim itibarım arttı” dedi. Hakikaten bu coğrafyaya verilen olumlu hava Cumhurbaşkanı önderliğinde AK Parti kadrolarıyla mazlumların sesi, islam coğrafyasının umudu olarak güçlü bir hava veriyor.” Dedi.

Bahar Ayvazoğlu ise “Bizler milletvekilleri olarak, genel kurul tatile girdiğinde memleketimizde her gün bir ilçede, bir mahallede, bir köyde olmaya gayret ediyoruz. Bugün benim programım ortahisar’da. Bugün ilçe başkanımız sayın Selahaddin Çebi ile birlikte esnaf ziyaretleri öncesinde insanların yoğun olduğu bu alanda oturup, karşılaşamadığımız insanların problemlerini, sıkıntılarını, t6avsiyelerini eleştirilerini yüz yüze bize iletebilme imkanı oluşturduk.

Çok insan geldi. Teşekkür eden oldu. Eleştirilerini ileten oldu. Taleplerini ileten oldu.

Belki de sadece esnaf ziyareti yapsaydık onlarla karşılaşamayacaktık. Bu imkanı bize vermiş oldu. Ben vatandaşların arasında olan bir milletvekili olarak vatandaşların taleplerini Ankara’ya götürebilmek adına aslında görevimizi yapmış oluyoruz. “ şeklinde konuştu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber