Ak Parti'de kadınların savaşı

Ayşe Sula Köseoğlu Koltuğu Bahar Ayvazoğlu’na nasıl kaptırdı?

Ak Parti'de kadınların savaşı

Haber61/Haber Servisi

AK Parti Trabzon’da listesini açıkladı. Milletvekili adayları belli oldu. Birinci sıra Muhammet Balta, ikinci sıra Adnan Günnar, üçüncü sıra Bahar Ayvazoğlu, dördüncü sıra Salih Cora, beşinci sıra Vehbi Koç, altıncı sıra ise Selçuk Çebi. 

Bu adaylar içinde en dikkat çekici yer değişimini Ayşe Sula Köseoğlu Bahar Ayvazoğlu ile yaptı. İl Kadın Kolları Başkanı olan Ayvazoğlu, Ayşe Sula Köseoğlu ile siyasi anlamdaki mücadeleyi kazandı. 

Ayşe Sula Köseoğlu ise vekillik sıralamasını Ayvazoğlu’na kaptırdı. Kimine göre bu değişimde etkili olan ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan olduğu yönünde… Çünkü eşi Ali Ayvazoğlu’nun Trabzon Turizm İl Müdürü oluşunun eleştirileri dinmemişken, kadın kollarındaki yaptığı revizyonlardaki kararları sorgulanması daha bitmemişken listede yer alması bu lobisinin etkisine işaret ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber