AK Parti Çaykara Belediye Başkanı Aday Adayı Hanife Saylan “Dik duruşun adıdır Çaykara kadını”

AK Parti Çaykara Belediye Başkanı Aday Adayı Hanife Saylan hemşerilerine "Sesimiz Çaykara'nın Geleceğini Belirlesin" çağrısında bulundu.

AK Parti Çaykara Belediye Başkanı Aday Adayı Hanife Saylan “Dik duruşun adıdır Çaykara kadını”

AK Parti Çaykara Belediye Başkanı Aday Adayı Hanife Saylan, "Sesimiz Çaykara'nın Geleceğini Belirlesin" sloganı ile yerel seçim kampanyasına hız kazandırıyor. Saylan, Çaykara halkına hitaben yaptığı açıklamada, bireysel katılımın önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Saylan, "Sevgili Çaykara Halkı, bir araya geldik çünkü sesimizin, Çaykara'nın geleceğini belirlemede en önemli unsur olduğunu biliyoruz. Herkesin sesi önemlidir ve her fikir değerlidir. Bu topraklarda yaşayan her bireyin, Çaykara'nın yarınına dair söz hakkı vardır," diyerek, topluluk içinde her bireyin katkısının önemine işaret etti.

Saylan, Çaykara'nın daha güçlü ve aydınlık bir geleceğe ulaşması için el ele verilmesi gerektiğini belirterek, "Birlikte olduğumuzda ve güçlü olduğumuzda, geleceğimizi birlikte belirleyebiliriz. Sesimizi yükseltmek ve ortak hedeflere doğru ilerlemek için el birliğiyle çalışalım. Bir araya geldiğimizde neler başarabileceğimizi gösterelim. Siz de bu güçlü birlikteliğin parçası olun, sesimizle Çaykara'nın geleceğini birlikte belirleyelim," şeklinde konuştu.

AK Parti Çaykara Belediye Başkanı Aday Adayı Hanife Saylan kimdir?

Ben 1980 Çaykara doğumlu Hanife Saylan. Lise mezunuyum, Açık Öğretim Üniversitesi Büro Yönetimi ikinci sınıfta okumaktayım. 14 ve 17 yaşında iki erkek çocuk annesiyim. Çaykara'da 28 yılık eczane çalışanıyım.

Bu yıllar boyunca Çaykara insanına hizmet etmekten onur duydum. Çaykara halkının bilhassa yaşlılarımız ve kadınlarımızın verdiği destek ve cesaretle Çaykaramıza belediye başkanı olarak hizmet edebilmek için aday adayı oldum. Çaykara'nın ve Çaykaralıların sorunlarını çok yakından bilen bir Çaykaralı olarak bu sorunlara en iyi çözümleri üretmek gayesiyle bu yola çıkıyorum.

Türkiye yüzyılı vizyonunun ifade ettiği anlamın farkında olarak Çaykara'nın bu vizyonun fark edilir bir parçası olmasını istiyorum. Çaykaralı bir kadın, bir evlat, bir eş ve bir anne olarak "Derdimiz millet, hedefimiz hizmet." diyerek çıkmış olduğum ve olanca gayretimle yürüyeceğim bu kutlu yolda Türkiye yüzyılı idealini bir söylem olmanın ötesine taşıyacağım. Bu yolda sizlerin de desteğinizle yürümek ve Çaykara'yı hak ettiği noktaya taşımak istiyorum.

Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 69 yaşına rağmen cansiperane omuzlamış olduğu vatan millet yüküne ben de bir Çaykara kadını olarak gücüm yettiğince omuz vermeye talibim.

Aday gösterildiğim taktirde kurucu üyesi olduğum Ak Parti'nin ilçemizdeki mevcut oy oranlarına hatırı sayılır katkı sağlayacağıma inancım tamdır.

Rabbim inşallah, bismillahımızı elhamdülillah diyerek neticelendirmemizi bize nasip eder.

Sözlerimi bitirirken yüce Türk milletini ve Cumhur başkanımızı ve siz kıymetli Çaykaralı hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler