Ahmet Metin Genç, İmamoğlu'nu kutladı

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi toplantısı yapıldı.

Ahmet Metin Genç, İmamoğlu'nu kutladı

HABER61 - HABER SERVİSİ

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Trabzonlu Ekrem İmamoğlu kutlandı.

HAYIRLI HİZMETLER YAPACAK 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Ekrem İmamoğlu’nu kutlayarak, "Trabzonlu hemşerimiz Ekrem İmamoğlu’nu kutluyoruz. Hayırlı hizmetler yapacağına inanıyoruz" dedi.

BAKAN ALBAYRAK’A TEŞEKKÜR
Türk futbol liginin yeni sezon isminin Trabzonspor’un efsanevi oyuncusu Dozer Cemil lakaplı Cemil Usta’nın adının verilmesine teşekkür eden Ahmet Metin Genç, "Bu sezon şampiyon oluğumuz bir sezon olur inşallah. Ayrıca Bakanımız fanatik Trabzonsporlu Berat Albayrak’a teşekkür ediyoruz. Trabzonspor’u ekonomik dar boğazda önemli bir adım attırdı." diye konuştu. 

İYİKİ VARSIN EREN
THY uçağına Maçka isminin koulmasını da değerlendiren Genç,” Başkanlık sıfatımla bundan mutluluğumu söylerken aynı zamanda Maçkalı olarak da ayrıca mutluluğumu dile getiriyorum. Özel bir isim şehidimizden dolayı bu verildi. Bir de Bayraktar firması İHA ve SİHAları üreten yapımcı şirketi bir İHA’sına şehidimiz Eren’in ismini verdi. Bundan gurur onur duyduk. Bir kez daha Ereni’mizin rahmetle anıyoruz.” şeklinde konuştu. 

TÜRK YILDIZLARI GELECEK
Genç, 7 Temmuz saat 14.30-16.00 saatleri arasında Türk Yıldızları’nın gökyüzünde gösterisin olacağını söyleyerek şunları kaydetti; "En kalabalık gösteri şu ana kadar İzmir’de oldu. Alınan verilere yani onların tespitine göre ikinci Trabzon. Bu gösteride 100 binleri geçerek İzmir’i geçeceğiz diye düşünüyorum. Tüm Trabzon halkını gösteriyi izlemeye davet ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber