Ahmet Kaya'dan adaylık sonrası ilk açıklama "Araştırmalar aday olmamız gerektiğini gösterdi"

CHP Trabzon Ortahisar, Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, sürece yönelik Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kaya'dan adaylık sonrası ilk açıklama "Araştırmalar aday olmamız gerektiğini gösterdi"

CHP Trabzon, Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, Haber61'e özel adaylık sürecine yönelik açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kaya, aday olma sebebini, "Bana ilk dosyamı teslimi ettiğim günden beri genel merkezimiz şehirde yaptıkları çalışmalarda aday olmam durumunda başarılı olabileceğimi en yüksek oyun benle alınabileceğini söylediler. Yapılan araştırmalar çalışmalar sonucunda bu verileri ortaya koydular ve öyle aday olduk." ifadeleri ile açıkladı.

Kaya, adaylık sürecinin ilk defa bu kadar titiz yürütüldüğü belirterek şu ifadelere yer verdi;

"Ben aday olayım diye bir talebim olmamıştı baştan beri ki ben partiyi uzun yıllardır bilirim ilk defa bu kadar titiz ve detaylı araştırmalar yapılıyor. O araştırmalar sonucunda aday olmamız gerektiği yönünde bilgiler geldi sonra aday olduk daha sonra başka bir arkadaşımız aday olması sonucunda süreç biraz uzadı. Ortahisar'ın çok sorunu var yoksularımıza dertlilerimize elimizi uzatacağız

Trabzon’daki hemşerilerimize ve dostlarımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah utandırmasın."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler