Adnan Günnar: "Hükümetimiz vatandaşımızın yanında olmaya devam edecektir"

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Çarşıbaşı İlçesini ziyaret etti.

Adnan Günnar: "Hükümetimiz vatandaşımızın yanında olmaya devam edecektir"

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, 25 Haziran 2021 Cuma günü Çarşıbaşı ilçesini ziyaret ederek önce esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ardından MHP İlçe Başkanlığı ve Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Günnar ayrıca AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısına katılarak teşkilat mensuplarına hitap etti.

Adnan Günnar:

Milletvekili Günnar; AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, İl ve İlçe yöneticilerinin de katılımlarıyla gerçekleştirdiği ziyaretinde esnaf ve vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyerek ilgili kurum ve kuruluşların yetkilileriyle görüşmeler yaparak sorunların ilgili mercilere ilerilmesi ve çözüm bulunmasına katkıda bulundu.

Milletvekili Günnar, “Devletimiz pandemiden olumsuz etkilenen esnaf ve vatandaşlarımıza tüm imkanlarını seferber ederek, bu zor zamanların az hasarla atlatılması yönünde her türlü gayreti göstermiştir. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da hükümetimiz, vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin ve tüccarımızın yanında olmaya ve destek vermeye devam edecektir" dedi.

Adnan Günnar:

Cumhur ittifakı ortağı MHP Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hüseyin Kara ve Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar'ı da ziyaret eden ve bir süre görüşen Milletvekili Günnar, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Danışma meclisi toplantısına da katıldı.

İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan Milletvekili Günnar, AK Parti’nin dünyada en fazla üye sayısına sahip sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, "19 yıllık iktidarımız döneminde yaptığımız hizmet ve projeler gelecekte yapacağımız hizmetlerin teminatıdır. Aşılama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, yakın bir gelecekte AK Parti olarak, iktidara geldiğimiz 2002 yılından bu yana ülkemizin kronikleşen sorunlarını nasıl birer birer çözdüysek, bundan sonrada sorunları çözmeye ve refah seviyesini yükseltmeye devam edeceğiz. Pandemiden dolayı geçirdiğimiz bu zorlu süreçte bile Suriye’den Afganistan’a, Irak’tan Somali’ye, Filistin’den Doğu Akdeniz’e kadar dünyanın dört bir yanında ülkemizin çıkarlarını ve menfaatlerini korumaya çalışan büyük ve güçlü Türkiye var. Bundan sonraki günlerde de AK Parti olarak 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edecegiz" dedi.

Adnan Günnar:

Adnan Günnar:

Adnan Günnar:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber