Adil Karaismailoğlu Akçaabat'ta konuştu: "Bir daha bedel ödemeye tahammülümüz yok"

Adil Karaismailoğlu, Akçaabat’ta Sivil Toplum Kuruluşları yetkilileri ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu Akçaabat'ta konuştu: "Bir daha bedel ödemeye tahammülümüz yok"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Akçaabat’ta Sivil Toplum Kuruluşları yetkilileri ile bir araya geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Akçaabat’a ve Trabzon’a en güzel sanayi sitesini yapacaklarını belirterek, işlemlere başladıklarını kaydetti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Akçaabat’ta Sivil Toplum Kuruluşları yetkilileri ile bir araya geldi. Hizmet siyasetinin artarak devam edeceğini dile getiren Karaismailoğlu, yıllardır özlemle beklenilen çevre yolunun temelini bugün attıklarını söyledi.

Şehir büyüdükçe araç sayısının ve hareketliliğin arttığını dile getiren Karaismailoğlu, projenin Akçaabat Mersin’den başladığını, Arsin’e kadar uzandığını belirtti. Projenin içerisinde yüzde 60’tan fazla tünel ve büyük kısmında da viyadük olduğunu aktaran Karaismailoğlu, bunu da kısa zamanda bitirerek hem Akçaabat'a hem Trabzon'a faydalı bir iş yapacaklarını ifade etti.

21 yıldır yaptıkları yatırımlarla, projelerle vatandaşın hayatına değer kattıklarını aktaran Bakan Karaismailoğlu, “Bakın tam 29 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Yaptık da ne oldu? Kısaca anlatmam gerekiyor. Çünkü, 14 Mayıs'ta bazı şeyleri test etmemiz gerekiyor. Bazı şeyleri değerlendirip ona göre karar vermemiz gerekiyor. Arkadaşlar bu memleket meselesi. Çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz. Bunlar daha önce de yapılabilirdi. Türkiye aynı Türkiye. Bir zihniyet dönüşümü olduğu zaman nasıl faydalı işler üretilebiliyor, hayal edilemeyen neler yapılıyor. 29 bin kilometre bölünmüş yol sayesinde her yıl ülkemizde tam akaryakıttan 1 milyar litre tasarruf sağlanıyor. Bu kısalan yollar sayesinde 7 milyar saat zaman bize kaldı. Sevdiklerimizle daha fazla vakit geçiriyoruz. Daha fazla işimizle gücümüzle vakit ayırıyoruz. Hepsini bir kenara bırakın. Bu yatırımlar sayesinde trafik kazaları tam yüzde 82 oranında azaldı. Her yıl 13 bin vatandaşımızın canını kurtarıyoruz” ifadelerini kullandı.

BİR DAHA BEDEL ÖDEMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

Hizmet ve eser siyasetinin kesintiye uğramadan devam etmesi gerektiğinin altını çizen Karaismailoğlu, şöyle devam etti:

“Bir tarafta bu kadar iş yapan, bu kadar vatanını, milletini seven ve Türkiye'yi dünyada söz sahibi ülke haline getiren Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki kadrolar var. Bir tarafta da maalesef iktidara gelmek için bütün odaklarla iş birliği yapan bir ittifak var. Biz bugün esnafımızın sanayi sitelerinden konuşuyoruz, yollardan projelerden konuşuyoruz.

Huzur ve güvenin olduğu bir ortamda bunlar konuşulabilir. Bakın yıllarca bizi bu terör belasıyla uğraştırdılar ve asıl işlerimizle hiçbir zaman uğraşamadık. Bütün paralarımızın mesailerimizi terörle savaşmaya verdik. Terörü başımızdan defettiğimizde nasıl yatırımlar bir bir bitiyor, nasıl yatırımlar hizmet olarak vatandaşımıza dönüyor, hepsi ortaya çıkıyor. O yüzden yani sırf iktidara gelmek için bütün terör odaklarıyla iş yapanları iyi görmemiz lazım. Bizim bir daha bedel ödemeye tahammülümüz yok. O yüzden iyi karar vermemiz lazım.”

Sanayi sitelerinin en güzelini yapacaklarını dile getiren Karaismailoğlu, yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu vurguladı. İşlemlere başladıklarını kaydeden Bakan Karaismiloğlu, hem Akçaabat’a hem de Trabzon’a sanayi sitesi yapacaklarını söyledi.

Karaismailoğlu, “Daha kaliteli, konforlu, güvenli binalarda, yapılarda daha iyi yaşam koşullarında, daha düzgün binalarda kaliteli hizmet vereceksiniz” diye konuştu.

KARAİSMAİLOĞLU AKÇAABAT2

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber