61 maddede kadın beyni ve erkek beyni kitabı raflarda!

Yazar Elif Saylam’ın yeni kitabı çıktı. ’61 madde de kadın beyni ve erkek beyni’’ kitabı raflarda.

61 maddede kadın beyni ve erkek beyni kitabı raflarda!

Geçtiğimiz yıl içerisinde ’’İstiridye (Tılsımlı Aşk)’’kitabını da çıkaran, kadın yazarlardan Elif Saylam, ses getirecek yeni bir kitaba daha imzasını attı.

Saylam, seri olarak; birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü romanının ardından da, bu yılın başında yazmaya başladığı‘’61 Madde de Kadın Beyni&Erkek Beyni ’’adlı kitabı raflardaki yerini almaya başladı.

Son yıllardaki bazı hikaye ve deneme yazılarının ardından geçtiğimiz dört yıl içerisinde İstiridye adlı ilk roman serisini yazarak, bir ilke adım atan Elif Saylam, bu kitabının devamı ve hikayenin sonucunu toparlama niteliğini taşıyan ‘İstiridye (Tılsımlı Aşk) adlı cilt kitabını da, bu arada senaryolaştırma çalışmalarına başladı.

’61 madde de kadın beyni ve erkek beyni’’  kitabı raflarda!

Part -1 ve Part -2 şeklinde tek kitapta toplanan‘’61 Madde de Kadın Beyni & Erkek Beyni’’adlı, kişisel gelişim kitabı, okunduktan sonra genç ve olgun yaştaki insanların hayatına olumlu etkiler yapacağını iddia eden Trabzonlu kadın yazarlardan Elif Saylam, piyasaya yeni çıkan bu kitabıyla ilgili olarak: ‘’ Aşk var mıdır? Kadınlara dair, erkeklere dair, nasıl vazgeçilmez olursunuz? Düşüncenin gücü, partnerinizi nasıl etkilersiniz? Cinselliğe dair, çocuklara dair, burçlar hakkında bilmeniz gereken her şey, nasıl dua edilir? Nasıl iz bırakırsınız? Anlayabilmeye ve anlaşabilmeye dair kısacası hayata dair her şey bu seri kitapta birleşti. Bu kitap hayatınızı değiştirebilir. Kendinizi sevin, çünkü sizden başka yok.’’dedi.

Ailesinde iki yetişkin kız kardeşten biri olan Saylam, doğduğundan beri Trabzon’da yaşamış ve eğitim ve öğretim hayatını da Trabzon’da tamamlamış ve zamanını tamamen yazmaya adamış kadın yazarlardan biri olarak tanınıyor.

Satış sektörlerinde yıllarca yöneticilik yapan, yönetim ve organizasyon bölümü mezunu olan Saylam, mutfağa karşı eğilimli oluşu nedeniyle de Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı gastronomi bölümünü de eğitim ve öğretim gördü. Aynı zamanda aşçı eğitmeni de olan Saylam’ın, yazarlık tutkusu İlkokul yıllarına dayanırken, Aşçı Eğitmenliği, Yazarlık , Senaristlik , Evlilik ve İlişki Uzmanlığı, Aile Terapistliği, Cinsellik ve Yaşam Koçluğu üzerine sertifikalar alarak da vasıflar kazandı.

Trabzon’da ikamet eden Saylam, kitaplarıyla ilgili olarak da:’’ En büyük arzum, kitaplarımdan herhangi birini, bir senaryo olarak beyaz perdede, bir film ya da televizyonlarda bir dizi olarak görmek.’’ diye konuştu.

Öte yandan, Diamond yayınevi tarafından piyasaya sunulan Saylam’ın yeni çıkan kitabı
‘’61 Madde de Kadın Beyni& Erkek Beyni’’ Trabzon’da ve şehir dışında seçkin kitapçılarda ve internet üzerinden, bütün online satış mağazalarında da beklenen ilgiyi görmeye başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler