1461 Trabzon FK Hakan Yeşil'i kadrosuna kattı

1461 Trabzon Futbol Kulübü, Hakan Yeşil’i, yeniden kadrosuna kattı.

1461 Trabzon FK Hakan Yeşil'i kadrosuna kattı

1461 Trabzon Futbol Kulübü, daha önce de takımın formasını giyen ve son olarak kiralık olarak Bodrumspor’da oynayan Hakan Yeşil’i, Trabzonspor’dan sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerinde yapılan ve Başkan Yardımcısı Cengiz Tosun’un katılımı ile yapılan imza töreninde 21 yaşındaki orta saha oyuncusu kendisini 1 yıllığına kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

1461 Trabzon FK Hakan Yeşil'i kadrosuna kattıBaşkan Yardımcısı Cengiz Tosun, Hakan’ın daha önce de kulüpte forma giydiğini ifade ederek, “Hakan’ın kalitesini biliyoruz. İyi bir oyuncu. Bu transferle hem kadro derinliğini hem de o bölgede rekabeti artırdık. Bizim hedefimizin şampiyonluk olduğunu söylüyoruz. Kadro yapılanmasını da bu doğrultuda yaptık. Ben bu sene inanıyorum. Bu kadro şampiyonluğu Trabzon’a getirecektir” dedi.

Daha önce 1461 Trabzon FK’da forma giydiğini ve imza atarken tereddüt etmediğini ifade eden yeni transfer Hakan Yeşil, “Buraya tekrar geldiğim için mutluyum. 1 sezon burada forma giyeceğim. Forma giydiğim her an takımıma katkı yapmak için elimden geleni yapacağım. Bu sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuruldu. Ben de bu kadronun içerisinde olacağım için mutluyum” ifadelerini kullandı.

İmza töreni sonrası Başkan Celil Hekimoğlu, Başkanvekili Suat Hekimoğlu, Başkan Yardımcısı Cengiz Tosun ve Başkan Yardımcısı Hakan Civelek, kulüple sözleşme imzalayan Hakan Yeşil’e başarı dileklerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler