1461 Trabzon FK' da bir imza daha atıldı!

1461 Trabzon Futbol Kulübü, futbolcu Nizamettin Çalışkan ile sözleşme imzaladı.

1461 Trabzon FK' da bir imza daha atıldı!

1461 Trabzon Futbol Kulübü, daha önce anlaşmaya vardığı tecrübeli futbolcu Nizamettin Çalışkan ile sözleşme imzaladı.

Başkan Yardımcısı Mehmet Turhal’ın katılımı ile gerçekleşen imza töreninde başarılı orta saha oyuncusu Nizamettin Çalışkan kendisini 1 yıllığına kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Mehmet Turhal, “Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Nizamettin’i de bu hedefimiz doğrultusunda kadromuza kattık. Geçmişte şampiyonluklar yaşamış bir oyuncu. Bu sezon da bizimle birlikte şampiyonluk yaşayacak inşallah. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

1461 Trabzon FK' da bir imza daha atıldı! Yeni transfer Nizamettin Çalışkan ise, “Hedefleri olan bir takıma geldim. İnşallah güzel ve başarılı bir sezon geçireceğiz. Ben de tecrübemle takımıma katkı sağlamak istiyorum. İnşallah sezon sonunda 1461 Trabzon FK’yı hak ettiği 1.Lig’e çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

İmza töreni sonrası Başkan Celil Hekimoğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Turhal ve Sportif Direktör Onur Çebi, kulüp ile sözleşme imzalayan Nizamettin Çalışkan’a başarı dileklerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber