1 yıllık eşine böyle veda etti

Trabzon’daki kazada hayatını kaybeden Asiye Demir Solak’ın eşi cenaze töreninde yürekleri dağladı.

1 yıllık eşine böyle veda etti

Trabzon’da dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Asiye Demir Solak’ın 1 yıllık eşi Mustafa solak eşine veda ederken yürekleri dağladı.

Ortahisar İlçesi Yenimahalle sahil yolunda Asiye Demir Solak 61 AJ 776 plakalı araç ile Akçaabat istikametine giderken aynı yönde giden bir başka araçla çarpışması sonucu kontrolden çıkan araç, bariyerleri aşarak karşı şeride geçmiş, burada seyir halinde olan Osman Zeki Çırak idaresindeki 61 T 0077 plakalı ticari taksiyle çarpışmıştı. Kazada araç sürücüleri Asiye Demir Solak, yanındaki kardeşi Ayşegül Demir ve ticari taksi sürücüsü Osman Zeki Çırak olay yerinde hayatını kaybederken Mihriban Sağlam hastanede yaşam savaşını kaybetmişti. Kazada Birsen Demir, Müyesser Çavuş ve ticari takside bulunan Binnur Sivrikaya yaralanmıştı.

CENAZE TÖNERİNİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

1 YILLIK EŞE VEDA

Kazada hayatını kaybeden Asiye Demir Solak’ın yaklaşık bir yıl önce Eczacı kalfalığı yapan Mustafa Solak ile dünya evine girdiği öğrenildi. Mustafa Solak acı haberi aldığında adeta dünya başına yıkıldı.
Bugün Düzyurt Mahallesinde Halul-i Rahman camiinde düzenlenen cenaze töreni sırasında gözyaşları içinde bir an olsun eşinin tabutunun başından ayrılmayan Mustafa Solak, zaman zaman zor anlar yaşayarak ayakta durmakta güçlük çekti. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında ise tam eşinin tabutunun yanında saf tutmak isteyen Mustafa Solak’a namazı kıldıracak olan imam “güçlü durabilecek misin?” diye sordu. Durabileceğini söyleyen Mustafa Solak yakınlarının da yardımıyla namaz kıldı.

TABUT TAŞINIRKEN İLK OMZUNA ALDI

Cenaze namazının kılınması sonrasında defnedilmek üzere aile kabristanlığına götürülmek istenen eşinin tabutunu ilk olarak omuzlayan Mustafa Solak, bir süre taşıdıktan sonra yerine başkasının gelmesi üzerine bıraktı ve mezarlığa doğru gitti. Defin işleminin gerçekleştirilmesi sonrasında yine eşinin mezarının başından ayrılmadı.
 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber