Zorluoğlu'ndan dolmuşçulara: Bu çabalar sonuç vermeyecek, önemli olan halkın menfaati!

Trabzon'da bugün yaşanan dolmuş karmaşasının ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu açıklamalarda bulundu

Zorluoğlu'ndan dolmuşçulara: Bu çabalar sonuç vermeyecek, önemli olan halkın menfaati!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon’da Kahramanmaraş Caddesi’nin trafiğe kapatılarak yaylaştırılması ve dolmuş duraklarının yerlerinin değiştirilmesi sonrasında bugün bazı dolmuşçular kontak kapatarak bölgede trafiği kilitledi.

Dolmuşçuların bu eylemi üzerine Trabzon Büyükşehir Meclis Toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu “Bu çabalar bir sonuç vermeyecek, önemli olan halkın menfaati,dik durmaya devam edeceğiz” dedi.

Zorluoğlu şöyle konuştu;

Dolmuş yerlerinmin değişmesi ile alakalı bir takım hareketlenmeler var. Batı dolmuşlarının durak yerlerinde 1 veya 2 tane dolmuş olması gerekirken yoğun bir şekilde Cumhuriyet Caddesi’nden ve Uzun Sokak’tan Maraş’ın batısına doğru olan bölgeye 45 minibüs koymak çabasıyla orada bir sorun varmış gibi gösterilmeye çalışılıyor. “Bu burada olmadı bizi yeniden köprü altına alın” gibi bir algı oluşturmaya çalışılıyor. 

Postane önünün felç olması gibi bir durum yok. Orada yeter, kadar durak var. Bu çabaların bir sonuç vermeyecek. Önemli olan halkın menfaati. Dolmuş esnafının bu tarz uygulamalarıyla biz kararımızdan dönmeyiz. Dik duruyoruz dik durmaya devam edeceğiz. 

Onlardan benim istirhamım bu süreci bir yaşayalım. Benim orada elemanlarım o işleyişi kaydediyor. Biz durumu bir görelim. Biz kararımızdan vazgeçmeyiz. Bu şehrin menfaatleridir önemli olan. Kişisel ve küçük grupların menfaatlerine aykırı olması görülen bir durumdur. Aldığımız karar doğru bir karardır. Maraş caddesi yayalaştırılacaktır. O bölgeyi rahatlatacaktır. İki bölgeye topladık dolmuşlarımızı. Biri köprünün altıdır diğeri postane önüdür. Vatandaşlarımıza bizlere verdikleri destekler için teşekkür ederim
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler