Yomraspor, Eskişehirspor maçına kilitlendi

Yomraspor, Eskişehirspor maçından galip ayrılarak ligde kalma umutlarını yükseltmek istiyor.

Yomraspor, Eskişehirspor maçına kilitlendi

Hafta sonu kritik maçta Eskişehirspor’u konuk edecek olan mor-beyazlılar galibiyete şartlandı
 
YOMRA’DA ZAFER SESLERİ

Başkan Davut Atmaca, “Eskişehirspor ile kritik bir maç oynayacağız. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Trabzonlu futbolseverleri bu maça bekliyoruz” ifadelerini kullandı 

3. Lig 1. Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Yomraspor, bu hafta sonu evinde karşı karşıya geleceği Eskişehirspor karşılaşmasına kilitlendi. Ligde 20 puanla son sırada yer alan ve puan kaybına tahammülü olmayan Mor-Beyazlı ekip, Eskişehirspor’u saha ve seyircisi önünde oynayacak olmanın da avantajını kullanarak devirmek istiyor. Bu kritik öneme sahip olan 90 dakika öncesi tek yumruk olan Yomraspor’da Başkan Davut Atmaca, tek hedeflerini 3 puan olarak belirlediklerini söyledi. 

Eskişehirspor ile kritik bir maç oynayacaklarını ifade eden Atmaca, “Eskişehirspor ligdeki direkt rakibimiz. Bu bakımdan 6 puan değerinde bir maç olacak. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bu düşünce ile sahaya çıkacağız. Belki geride kalan haftalar istediğimiz gibi geçmedi ama iyi bir takımız. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz.  Galibiyetlere Eskişehirspor maçıyla başlamak istiyoruz. İnşallah bu takım ligde kalacak. Buna inancımız tam” dedi.

Bu önemli 90 dakika öncesi Trabzonlu futbolseverlere de seslenen Atmaca sözlerini şöyle noktaladı; “Eskişehirspor ile ilk oynadığımız karşılaşmada doğrusunu söylemek gerekirse hiç iyi karşılanmamıştık. Çok çirkin davranışlara maruz kalmıştık. Yönetim, taraftar ve emniyet olsun bize yapılmayan kalmamıştı. Ancak biz bu yapılanlara rağmen centilmenliğimizden ödün vermeyeceğiz. Diğer takımları nasıl karşılamışsak Eskişehirspor’u da aynı şekilde centilmence ağırlayacağız. Trabzonlu futbolseverleri bu maça bekliyoruz. Bizi bu kritik maçımızda yalnız bırakmasınlar.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber