Yomra'da Trabzonspor'un şampiyonluğu konser ile kutlanacak

Trabzonspor'un şampiyonluğu Yomra'da konserle kutlanacak.

Yomra'da Trabzonspor'un şampiyonluğu konser ile kutlanacak

Yomra Belediyesi tarafından Trabzon'a kazandırılan Hürriyet Parkı Sosyal Yaşam Alanı, 4 Mayıs Çarşamba günü (Bayramın 3. günü) gerçekleştirilecek. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile saat 18.00'da yapılacak açılış programının ardından saat 19.00'da başlayacak Manga ve Ceren Ece Öksüz konserleri ile Trabzonspor'un 8'nci şampiyonluğu ve Yomra'nın yıllardır özlemini çektiği sosyal yaşam alanının açılışını kutlanacak. 

TÜM TRABZON'U YOMRA'YA DAVET EDİYORUM
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Yomralının uzun yıllardır eksikliğini yaşadığı sosyal yaşam alanını ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Hürriyet Parkı'na olan katkılarından ötürü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür eden Bıyık, "Sayın İmamoğlu'nun güçlü desteği ile Yomramıza çok önemli bir hizmet kazandırdık. Trabzonsporumuzun 8. şampiyonluğunu temsilen de parkımızın içinde Trabzonspor anıtı kuruyoruz. Şampiyonluğumuzu ve parkımızın açılışını konser ile kutlayacağız. Tüm Trabzon'u Yomra'ya, Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlamaya davet ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber