Yomra’da şok! Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı tehdit etti

Yomra'da bir kişi Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ı tehdit etti.

Yomra’da şok! Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı tehdit etti

Trabzon'un Yomra İlçesinde akşam saatlerinde temizlik işçilerinin yanına gelen bir kişi Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ı tehdit etti.

Edinilen bilgiye göre, Dün akşam saatlerinde Kaşüstü Mahallesi’nde belediye temizlik görevlilerinin yanına gelen A.E. (34) isimli Araklı ilçesi Nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen şahıs temizlik görevlisine aldığı maaşı sorarak, yurt dışından geldiğini ve Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı vuracağını söylediği öğrenildi. A.E., daha sonra oradan uzaklaştı. 

Olayın haber verilmesi üzerine Polis ekipleri çalışma başlatırken şahıs kısa sürede yakalandı.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

A.E., ilk ifadesinde uzun süredir iş aradığını, 30.05.2022 günü iş görüşmesi için Yomra'ya geldiğini, burada iş görüşmesi yapmadan ayrıldığı esnada yolda belediyede temizlik işçisi olan Ü.Ö. ile konuştuğunu, iş aradığı için belediye başkanını sorduğunu, belediye başkanının ismini Mustafa Bıyık olarak öğrendikten sonra tamam ben onu bulurum dediğini ve konuşma esnasında kesinlikle tehdit veya hakarette bulunmadığını söyledi.

Şahsın ailesi ile yapılan görüşmede ise şahsa daha önceden şizofreni tanısı konduğu ancak raporunun bulunmadığı öğrenildi.

A.E.’nin işlmeleri sürerken Akli dengesinin yerinde olup olmadığı ile ilgili rapor alınacak.

Haber61 - Haber Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler