Yomra'da Kültür Merkezi açılıyor

Yomra Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür Merkezi açılışı yapılacak.

Yomra'da Kültür Merkezi açılıyor

Yomra Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Kültür merkezi ve çok amaçlı salonun açılışı 28 Mart 2022 Pazartesi günü yapılacak. Açılışa İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs de katılacak. 

Belediye Başkanı Mustafa Bıyık Kültür merkeziyle ilgili yaptığı açıklamada; “28 Mart Pazartesi günü yapacağımız açışa Genel Başkan Yardımcımız hemşerimiz sayın Koray Aydın bey, Trabzon Milletvekilimiz Hüseyin Örs bey de katılacak. Düğün salonu, konferans salonu, kına/nişan salonu ve otoparktan oluşacak, bir kültür merkezi mahiyetinde hizmet verecek olan çok amaçlı salonun açılışını yapıyoruz. Yomralı hemşerilerimiz merkezimizin açılışına bekliyoruz. Yomra Değişiyor Gelişiyor sloganı ile çıktığımız bu yolda ilçemizi modern bir salona kavuşturduk. İlçemizin eksiklerini sırasıyla gidermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her şey, çok daha yaşanılabilir bir Yomra için" dedi.

Yomra Belediyesi tarafından yapımına başlanılan çok amaçlı salonun temel atma töreni 2021 yapılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler