YÖK Başkanı Trabzon'a geliyor! Açılışa katılacak

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, yarın KTÜ'yü ziyaret edecek.

YÖK Başkanı Trabzon'a geliyor! Açılışa katılacak

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ile TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, Nisan ayında Türk Havacılık Uzay Sanayii Merkezi'nde bir iş birliği protokolü imzalamışlardı. Bu protokol kapsamında planlanan laboratuvarın açılış töreni yarın gerçekleştirilecek.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri olup, milli ve yerli teknoloji hamlesine katkıda bulunma hedefiyle önemli bir adım daha atıyor. TUSAŞ iş birliğiyle oluşturulan bu laboratuvar, mühendislik öğrencilerine ve akademisyenlere üst düzey araştırma ve geliştirme imkânları sunacak. Söz konusu laboratuvar, milli savunma sanayii projelerine katkı sağlamak amacıyla kuruldu.

Açılış töreninde, laboratuvarın teknik donanımı, çalışma alanları ve araştırma projeleri hakkında detaylı bilgi verilecek.

Açılış töreni, yarın saat 16:00'da Mühendislik Fakültesi Binası'nda başlayacak.

Açılış törenine tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber