Yeniden Refah Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Pulat'tan Köprübaşı ilçesine ziyaret

Yeniden Refah Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Pulat'tan Köprübaşı ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Pulat'tan Köprübaşı ilçesine ziyaret

Yeniden Refah Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Pulat, seçime kısa süre kala çalışmalarını sürdürüyor. Pulat, Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Milletvekili adayı Süleyman Pulat, bugün Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde bulunan Ensaf'ı ziyaret etti. Kendisine gösterilen sıcak misafirperverlik için teşekkür eden Pulat, vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu. Ziyaret sırasında halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Pulat, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

pulat köprübaşı 1

Pulat, ayrıca Sürmene Belediye Başkanı Rahmi ÜSTÜN'ün amcası (kayınpederi) Remzi ÜSTÜN'ün vefatı nedeniyle aileye başsağlığı dileklerini iletti. Acılarını paylaşan Pulat, yakınlarına sabır ve metanet diledi.

Süleyman Pulat, seçim çalışmaları sırasında halkın sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların günlük yaşantılarında karşılaştıkları sorunların farkında olan Pulat, seçildiği takdirde bu sorunlara çözüm bulmak için elinden geleni yapacağını belirtiyor. Kendisiyle bir araya gelmek isteyen vatandaşların isteklerine kulak veren Pulat, çözüm odaklı bir siyaset anlayışıyla seçmenlerin karşısına çıkıyor.

pulat köprübaşı2

Süleyman Pulat, halkın taleplerini dikkate alarak, bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınması için de çalışmalarını sürdürüyor. Sanayi, hayvancılık, turizm gibi alanlarda yatırımların artırılması gerektiğini vurgulayan Pulat, bu konuda ilgili kurumlarla işbirliği içinde olacağını söylüyor. Ayrıca, gençlerin istihdam edilmesi ve eğitim olanaklarının artırılması için de çalışmalar yapacağını belirten Pulat, bölgedeki insanların refah seviyesinin yükseltilmesi için gayret göstereceğini ifade ediyor.

Süleyman Pulat, halkın teveccühüne layık olmak için seçim çalışmalarına büyük bir özveriyle devam ediyor. Vatandaşların desteğiyle milletvekili seçildiği takdirde, halkın sorunlarını çözmek için elinden gelen çabayı göstereceğini belirtti.

pulat köprübaşı 3

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler