Yeniden Refah Partisi Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Pulat Haber61’e konuştu: “Seçime en hazır partiyiz”

Yeniden Refah Partisi Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Pulat, Haber61 Haber Servisi’ni ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Pulat, Haber61’i ziyaret etti.

Haber61'den Emrah Paça'nın sorularını yanıtlayan Süleyman Pulat, “Trabzon’da istihdama çok ihtiyaç var. Trabzonlu insan bana destek verin, nakit verin demiyor. Bana iş verin ben iş istiyorum diyor” ifadelerini kullandı.

Pulat, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Seçim çalışmaları çok kısa bir takvime sıkışmış vaziyette, çok hızlı devam ediyor. Bizlerde bu seçim takviminde bütün Trabzonlu hemşerilerimizin elini sıkmak için yanlarına gidiyoruz. Çalınmadık kapı, sıkılmamış el bırakmamak için. Bütün teşkilatlarımızla birlikte sahadayız. Gece 12’lere kadar esnaf esnaf, köy köy geziyoruz. İnşallah bu seçimde halkımız sandık başına gidecek. Verilecek kararın Trabzon’umuza ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Sahada gördüklerimiz hakikaten vatandaşımız olayların farkında, kim neyin ne olduğunu biliyor. Sadece sandığın gelmesini bekliyor. Heyecanla 14 Mayısı bekliyor.

Yeniden Refah Partisi Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Pulat Haber61’e konuştu: “Seçime en hazır partiyiz”

“SEÇİME EN HAZIR PARTİYİZ”
Milletimizin müthiş bir teveccühü var. Bizi bağırlarına basıyorlar. Bu da Erbakan hocamdan geliyor. Genel Başkanımız Doktor Fatih Erbakan Hocamdan geliyor. Seçime en hazır partiyiz. Bu seçimde Yeniden Refah Partisi sürpriz yapacak bir partidir diyebiliriz. İnşallah 14 Mayıs’ta bunu yakinen göreceğiz. Biz parti olarak şunu iddia edebiliriz, en hazırlıklı parti biziz. Vatandaşımız bunu biliyor. Bizlerde gittiğimiz zaman konuşmuyoruz. Onlar konuşuyor biz dinliyoruz. Sahaya yansıyan görselliğimiz yok. İmkânlarımız kısıtlı ama insanlarla birebir temas kurmaya çalışıyoruz. Mesajımızı birebir vermeye çalışıyoruz. 22 tane aday adaylarımızın hepsi sahada. İnsanlara mesajımızı iletebildiğimiz sürece onlarda bize biz bize düşeni yapacağız diyor. Milletimiz için en sağlıklı sonucu 14 Mayıs’ta alacağız.

“TRABZON’DA İSTİHDAMA ÇOK İHTİYAÇ VAR”
Projeler önemli milletimiz 5 yılda bir sandık başına geliyor. 5 yılda bir söz millette oluyor. O yüzden verilen sözleri çok yakından takip ediyoruz. Sayın Bakanımız bizi de ziyaret etti. Ziyaretlerinde bizlerde şunları söyledik Trabzon için neler yapacağız. Yapabileceklerimizi söyleyelim çünkü sonrasında biz de takipçisi olacağız. Trabzon milletvekili olarak verilen sözlerin takipçisi olacağız. Cumhur ittifakının bu seçimi kazanacağı anlaşılıyor, ona göre de hesaplamalar yapılıyor. Bakanımız daha öncede bakanlık görevinde bulundu. Trabzon’la ilgili ciddi projeler var. Yatırım adası var, güney çevre yolu var, havalimanı var. Trabzon’da istihdama çok ihtiyaç var. Trabzonlu insan bana destek verin, nakit verin demiyor. Bana iş verin ben iş istiyorum. Çalışmak istiyorum, üretmek istiyorum. Bundan daha güzel ne olabilir ki? Dolayısıyla bizim milletvekili olarak özellikle Trabzon’da trafiği, ulaşımı, sanayiyi rahatlatacak olan imkânları insanlara sunmamız lazım. AK Parti’de Cumhur ittifakı olarak yapabileceklerimizi söyleyeceğiz ve milletvekili olarak yapmamız gerek. Projeler güzel projeler ama yıllarca ötelenmiş ya da bazı sebeplerden ötürü ertelenmiş projeler. Güney çevre yolu uzun yıllardır konuşulan bir proje ama temeli atılacak. Zigana tüneli bitti. Bölgeye hizmet verecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yapılan güzel şeylere muhalefet partilerinin teşekkür etmesi lazım. Aksi halde iyi yapılana kötü kötü yapılana kötü dediğin zaman bu muhalefet değildir. Böyle yapınca vatandaş muhalefet partilerine diyor ki, “kardeşim sizin projeniz yok mu?” Önümüzdeki yıllarda inşallah Zigana Tüneli gibi projeleri Trabzon’a kazandıracağız.

Yeniden Refah Partisi Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Pulat Haber61’e konuştu: “Seçime en hazır partiyiz”

Demir yolu ağı Trabzon için çok önemlidir. Taşımacılık piyasa fiyatlarını belirlerken önemli bir unsur. Trabzon’a taşınan gerek gıda gerek ihtiyaç maddelerinde ciddi bir nakliye bedeli ödeniyor. Demiryolu ağı ile çok çok daha uygun fiyatlara gelecek. Raylı sisteminde olması gerekiyor. Bizim arzumuz Of’tan Beşikdüzü’ne kadar raylı sistemin yapılması. Metro yapılması lazım. Dolayısıyla ilçeleri birbirine bağlayacak ve güneye doğruda şehrimizi açacak. Trafik rahatlayacak, şehrin bütünlüğünü ağlayacak. Turizm Trabzon için olmazsa olmaz noktasında. Turistlere verilen hizmetin kalitesini arttırmamız lazım. Aksi halde onları kaybedebiliriz. Sanayi önemli bu bölgede. Bizim insanımız küçücük işyerlerinde üretim yapıyor iş yapıyor. İhracat yapmak demek Süper Lig bir şeydir. Küçük sanayi dükkânlarında tırlarca mal üretip yurt dışına gönderiyor. Bunların imkânlarını arttırmamız onlara destek olmamız lazım. Eğer biz ülke olarak üretirsek ve istihdamı sağlarsak kalkınırız. Tüketerek kalkınan bir ülke modeli dünyada yok. Üretmeliyiz, istihdam yapmalıyız ve yüksek teknolojili ürünleri ihraç etmeliyiz. Mecliste olduğumuz sürece bu projelerin takipçisi olacağız.

“MİLLETİMİZİN LEHİNE OLAN HER PROJEYE İMZA ATACAĞIZ”
Gönül arzu eder ki bütün partiler kendi programını yapsın, millete sunsun vatandaşımızda karar versin. Desin ki ben şu partinin programını beğeniyorum ve oy veriyorum. Gördüğümüz tablo şu, Yeniden Refah Partisi’nin dışında gerek kaynak paketleriyle, gerek projeleriyle çok ciddi hazırlık yapan parti yok. Bizim 4 yıllık bir süremiz geçti. Hem teşkilatlanmayı tamamladık hem de iktidar olduğumuz zaman neler yapacağız diye bunları adeta projelendirdik. ARGE birim başkanlığımız, genel başkan yardımcılığımız var. Doğan Aydal Bey en ince ayrıntısına kadar bakıldı. Ciddi projeler ortaya koydu. Diğer partilere baktığımız zaman bunu göremiyoruz. Recep Tayyip Erdoğan gitsin de gerisine bakarız diyorlar. Bizim ittifak yaparken ortaya koyduğumuz 30 madde var. Bu 30 maddede, Cumhurbaşkanlığı talebimiz yok, bakanlık talebimiz yok, milletvekilliği talebimiz yok. Milletin lehine olacak 30 madde var. Hem fikir olalım bunları hayata geçirelim. AK Parti ile B planımızı yaptık. Milletimizin lehine olan her projeye imza atacağız, yanında olacağız. Yanlış yapılırsa da ikaz edeceğiz. O yanlıştan dönülmesini sağlayacağız. Parti anlayışımız bu. Bir gün gelir milletimiz Yeniden Refah Partisi’ni tek başına iktidar eder o zamanda gerçek projeler hayata geçirilir.

Seçmen kardeşlerimizi saygıyla selamlıyorum. 14 Mayıs’ta sandığa gittiklerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı’nda bir oy vermelerini, milletvekilliğinde de bizler oylarına talibiz. Bu bizim ilk seçimimiz, seçmenimiz bizi mahcup etmesin. Genel başkanımızın da ilk seçimi. Hem genel başkanımız uzun yıllar bu millete hizmet edecektir. Sandıkta destek bekliyoruz. 57 yaşındayım. Trabzon’da yaşadım, kendi işlerimi yaptım. Bundan sonra da inşallah Trabzon’da milletin hizmetinde olacağım.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber