Vali Ustaoğlu'ndan Miraç Kandili mesajı

Vali Ustaoğlu Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

Vali Ustaoğlu'ndan Miraç Kandili mesajı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

Vali Ustaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) Yüce Yaradan’ın huzuruna yükseltildiği gün olan Miraç Kandili, nefislerimizi terbiye ve hayatımızı muhasebe etmek, dargınlıkları gidermek ve barışı yaymak anlamında önemli bir fırsat sunmaktadır.  
 
Milletimizin manevî dünyasının şekillenmesinde müstesna bir yere sahip olan kandillerimiz, akrabalık, komşuluk, dostluk ve dayanışma gibi duygularımızı artırmakta, ruh dünyamıza da anlam ve zenginlik katmaktadır. Ramazan’a daha da arınmış şekilde ulaşmamıza vesile olarak görebileceğimiz Miraç Kandili’nin; birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi de pekiştirmesini Yüce Mevlâ’dan niyaz ediyorum. 
 
Bu duygularla, neredeyse tüm dünyanın maruz kaldığı koronavirüs salgınını ülke olarak en az kayıpla atlatabilmemiz, bu mübarek gün ve geceleri de inşallah en kısa zamanda yeniden doldurduğumuz camilerimizde idrak edebilmemiz için tüm vatandaşlarımızdan, devletimizin yaptığı uyarılara ve aldığı tedbirlere harfiyen uymalarını bir kez daha istirham ediyor, Miraç Kandili’mizin hayırlara vesile olmasını diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber